Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

"Kakskytyks, muttei ventti. Mies täynnä virtaa joka sentti"

Sunnuntai 26.4.2015 - -Esko Erkkilä-

Monet pirkanmaalaiset – minä muiden mukana – ovat mielissään, kun Mikko Alatalo selvitti itsensä Pirkanmaan vaalipiirin suurimmalla keskustalaisehdokkaiden äänimäärällä nyt jo neljännen kerran eduskuntaan.

 

 

 

 

mikkoa1

 

 

Otsikkoteksti oli Mikon tunnusslougan vaalikampanjan aikana ja se oli ”präntättynä” myös hänen vaaliautonsa kylkeen –...

mikkoa7

...21 kun oli Mikon ehdokasnumero!

 

 

 

 

mikkoa2

 

 

Mikko Alatalo panosti tosissaan näihin eduskuntavaaleihin ja panostaminen näkyi tuloksissa – yli 6.700 pirkanmaalaisääntä on todisteena, että Mikkoa voidaan entistäkin vahvemmin tituleerata ”Pirkanmaan Senaattori” –termillä.

 

 

Tässä kuvassa on Mikon lähitiimi, joka kiersi laajalti Pirkanmaata.

 

 

Laulunlahjojensa ja valtakunnallisen tunnettuisuutensa vuoksi Mikolla oli vaalikampanjankin aikana paljon esiintymispyyntöjä ympäri Suomea muiden Keskustan eduskuntavaaliehdokkaiden tilaisuuksiin.

 

 

Onneksi Mikko osasi pienen kaupankäynnin ja pyysi vastavuoroisesti maamme valovoimaisimpia keskustalaisehdokkaita puolestaan Mikon tilaisuuksiin Tampereelle.

 

 

Mauri Pekkarisen, Paavo Väyrysen ja Pekka Puskan mielenkiintoiset vierailut Tampereella olivat Mikon ”vaihtokauppoja” – hyvä niin.

 

 

 

 

 

mikkoa3

 

 
Mikon ”Soittajalta soppaa” –kiertue nautti suurta suosiota Pirkanmaalla ja…

 

 

 

 

 

mikkoa4

 

 

…kun siihen yhdistettiin Mikon musisointi yhdessä vakiosäestäjänsä Jammi Humalamäen kanssa, niin väkeä riitti Mikkoa kuulemassa.

 

 

 

 

mikkoa5

 

 

Suositullekin ja pitkän parlamenttiuran tehneelle saattaa vaaleissa käydä kalpaten ja näin kävi tässä Mikon vierellä olevalle Kimmo Sasille.

 

 

Kansa vaatii, että edustajan pitää jalkautua äänestäjien keskelle vaalikampanjan aikana, mutta myös muulloin.

 

 

 

 

 

mikkoa6

 

 

On selvää, että kansanedustaja Mikko Alatalolla tulee uuden vaalikauden aikana olemaan tärkeä rooli Juha Sipilän tiimissä.  Se on Pirkanmaan maakunnan kannalta hyvä asia ja se tulee vahvistamaan sitä, että Mikko Alataloa voidaan jatkossa luonnehtia entistäkin vahvemmin termillä

 

Pirkanmaan Senaattori!

 

Vielä se, että Seija Alatalon rooli Mikon ”tärkeänä” on keskeinen!

 

Omaan mielestäni hyvät suhteet Mikon ja Seijan kanssa ja sen vuoksi toivottelenkin heille kaikkea hyvää jatkossakin!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Mikko Alatalo, Seija Alatalo, Pirkanmaan Senaattori, Kakskytyks muttei ventti. Mies täynnä virtaa joka sentti, Soittajalle soppaa, Siniset silmälasit,

Mikko Alatalon taannoin vaalityössään jakamat siniset silmälasit ihastuttavat edelleen!

Tiistai 2.9.2014 - -Esko Erkkilä-

Tiedän kokemuksesta liike-elämän puolelta, että toimivan asiakaslahjan löytäminen on taitolaji.

 

Samaa voidaan varmaan todeta myös politiikan puolelta, sillä harvoin tapaa sellaista tuotetta, joka kuvaa ehdokasta hyvin ja on äänestäjien mieleen.

 

Politiikassa tärkeintä on luonnollisesti ehdokas eli hän on se ”tuote”, jota varten äänestäjä kirjoittaa äänestyskopin hiljaisuudessa ns. oikean numeron.

 

 

Kolmannelle kaudelleen tavoittelevan kansanedustaja Mikko Alatalon tavaramerkki on ollut jo kaksissa eduskuntavaaleissa siniset silmälasit. Tiedän, että Mikon jakamat silmälasit ovat olleet todellisia silmälaseja erilaisilla vahvuuksilla.

 

 

 

 

maamark1

 

 

Oli mukava seurata eilen Tampereen Keskustorilla Maanantaimarkkinoilla, kun osastollemme saapui naishenkilö, joka halusi esitellä aikoinaan taiteilija Mikko Alatalolta saamansa siniset silmälasit.

 

Onneksi Mikko oli itse paikalla ja kaikesta huomasi, että Mikko oli hyvin tyytyväinen, kun naishenkilö kertoi käyttävänsä Mikolta aikoinaan saamiaan silmälaseja päivittäin.

 

Ilo sinisistä silmälaseista oli molemminpuolinen!

 

 

*************

 

Eiliset Maanantaimarkkinat Tampereen Keskustorilla olivat Keskustan kannalta suuri menestys.

 Sain monta kertaa päivän mittaan noutaa keksejä, maitoa ja kertakäyttömukeja sekä -lusikoita, koska tungos ja kahvivieraiden määrä osastollemme oli melkoinen.

Keskustan osastolla eilen vallinnutta hienoa tunnelmaa täydensi, kun saimme tiedon, että Keskusta on Iltalehden gallup-tutkimuksessa ohittanut monissa viime aikojen myllerryksissä ryvettyneen Kokoomuksen.

 

Alexander Stubbin, Laura Rädyn ja Lassen Männistön kompurointi alkaa sataa Keskustan laariin!

 

 

 

 

maamark2

 

 

Keskustan ilmapallot hallitsivat Keskustorin ilmatilaa niin, että niitä riitti myös harvalukuisasti tamperelaisia houkutelleen Kokoomuksen osaston ylle – kuvasta nähdään, että yksi Keskustan vihreä ilmapallo on asettunut Kokoomuksen telttakatoksen harjakoristukseksi!

 

 

 

Mikon lisäksi Keskustan osastolla oli pirkanmaalaisten tavattavissa koko markkinapäivän ajan ensi kevään eduskuntavaaliehdokkaistamme Jaana Viilo ja myös Kalle Kiili otti vastaan pirkanmaalaisten toiveita keskipäivään saakka.

 

 

Tiedän, että Pirkanmaan keskustalaiset eduskuntavaaliehdokkaat tekevät itseään tunnetuiksi erilailla markkinoilla ja monissa tilaisuuksissa, mutta tärkeämpää kuitenkin on se, että ehdokkaat kuuntelevat ja kuulevat pirkanmaalaisten ajatuksia herkällä korvalla.

 

Kuuntelemiseen pystyvät varmaan kaikki ehdokkaat, mutta kuuleminen onkin jo sitten vaikeampaa.

 

Kokoomus sanoi kuuntelevansa edellisissä eduskuntavaaleissa, mutta tulokset näyttävät, että he eivät kuulleet kansan sanomaa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Mikko Alatalo, kansanedustaja Mikko Alatalo, siniset silmälasit, Mikko Alatalo ja siniset silmälasit, Jaana Viilo, Kalle Kiili,