Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Jokohan tänään hieman helpottaa?

Tiistai 28.2.2017 - -Esko Erkkilä-


Puolueiden pitää tänään jättää 9.4.2017 järjestettävien kuntavaalien ehdokaslistat kuntin keskusvaalilautakunnille.

 

 

Aikaraja on klo 16.00, mutta olen varannut Tampereen Keskustalle ajan klo 13.00 ja silloin jätämme listamme Tampereen keskusvaalilautakunnalle.

 

 

En ole ”ensimmäistä kertaa pappia kyydissä”, sillä olin jättämässä ehdokaslistaamme myös edellisiin kuntavaaleihin, joita vielä silloin kutsuttiin kunnallisvaaleiksi.

 

 

Viime viikonlopun tienoo ja eilinen päivä olivat tosi kiireisiä, sillä monet ehdokasehdokkaat olivat jättäneet ehdokashakemuksensa tekemisen viime tinkaan.

 

 

Kirjoitan näitä rivejä maanantaina 27.2.2017 illan hämärtyessä ja en tiedä, että montako ehdokasta olemme saaneet vielä tänään. Sen tiedän, että myöhäisillan ja tänään aamutuimaan on vielä puolenkymmentä neuvonpitoa, että josko Keskustan kuntavaaliehdokkaaksi Tampereella!

 

 

Puhelimeni soi eilen taukoamatta, kun kunnallisjärjestömme ehdokashankkijat soittelivat ja kertoivat hyvistä saavutuksistaan – toki joukkoon mahtui myös sellaisia, että ei tällä kerralla, mutta sitten neljän vuoden kuluttua!

 

 

Sähköpostiviestit ovat myös suihkineet niin, että gmailissani on ollut jatkuvasti lukemista odottavia viestejä.  Facebook ja sen yksityisviestit ovat erityisesti nuoremman väen suosiossa ja ne ovatkin kätevä tapa pitää yhteyttä näissäkin asioissa.

 

 

Tänään ehdokashankinnassa on vielä tiukka loppurutistus ja sitten klo 13.00 ehdokaslistayhdistelmän luovuttaminen keskusvaalilautakunnalle.

 

 

Tiedän, että vaalikiireet eivät suinkaan pääty, mutta niiden luonne muuttuu tänään ehdokashankinnasta varsinaisen vaalikampanjan toteuttamiseen.

 

 

Ei olis kymmenenkään vuotta sitten uskonut, että pääsen (= joudun) mukaan tämmöiseen menoon!!

 

 

Mielenkiintoista!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Kuntavaalit 9.4.2017, keskusvaalilautakunta, ehdokaslistojen, ehdotus puolueen ehdokaslistaksi,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini