Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tänään alkaa uusi vaihe!

Keskiviikko 1.3.2017 - -Esko Erkkilä-


Puolueet jättivät eilen kuntavaalien ehdokaslistansa kuntien keskusvaalilautakunnille.

 

 

Sain olla Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön vaaliasiamiehenä, kun yhdessä kunnallisjärjestömme varapuheenjohtajan Antti Juvan kanssa jätimme Tampereen Keskustan ehdokaslistan keskusvaalilautakunnalle.

 

 

 

IMG_7516.JPG

 

 

Varsinainen ehdokaslistan luovuttaminen keskusvaalilautakunnalle oli leppoisa hetki ja tilaisuuden lopuksi hymy oli herkässä meillä luovuttajilla kuin myös keskusvaalilautakunnan jäsenillä.

 

Oikealta keskusvaalilautakunnan apulaissihteerit Tanja Welin ja Teemu Jokinen sekä keskusvaalilautakunnan sihteeri Juha Perämaa.

 

Vasemmalla rinnallani on Antti Juva.

 

 

 

Tampereen keskusvaalilautakunta ja sen toiminta tulivat minulle tutuiksi, kun olin keskusvaalilautakunnan jäsen taannoin parisen vuotta.

 

 

 

 

Ehdokaslistojen luovuttamista edelsi tiukka kolmituntinen, kun kunnallisjärjestön yleisen kokouksen valtuuttamana kokoonnuimme viiden henkilön porukalla päättämään kymmenkunnan uuden ehdokasehdokkaan hyväksymisestä Tampereen Keskustan kuntavaaliehdokkaiksi.

 

 

Edellisyön ja aamuvarhaisten tuntien aikana Keskustan kuntavaaliehdokkuudesta oli ilmaissut kiinnostuksensa peräti kuusi uutta henkilöä!

 

 

Kolmituntisen urakan mittavuutta lisäsi se, että kaikki ehdokkaat oli tuon ajan kuluessa saatava virallisille lomakkeille siinä järjestyksessä, kuin heidän nimensä sitten aikanaan ovat äänestyskopin seinällä ehdokaslistojen yhdistelmässä.

 

 

Otin aamusella mukaani läppärin sekä oman tulostimeni, jotta listaus oli mahdollista tehdä kaikkien sääntöjen mukaisesti.

 

 

Ainakin Tampereen Keskustalla on ehdottomana sääntönä se, että ehdokkaat ovat tasavertaisia ja se merkitsee ehdokkaiden asettamista aakkosjärjestykseen.

 

Ei ole keskustalaisten arvojen mukaista se, jota näkee esimerkiksi ainakin osuuskauppavaaleissa, että vaaliasiamies asettaa itsensä ehdokaslistan kärkeen – luokatonta toimintaa! Osuuspankkivaaleissa tai metsänhoitoyhdistysten vaaleissa en ole samanlaista toimintaa havainnut.

 

 

 

IMG_7510.JPG

 

 

Suomen lippu liehui pöydällä, kun hyväksyimme uudet kuntavaaliehdokkaat.

 

 

Vasemmalta kunnallisjärjestömme sihteeri Raija Moilanen, kunniapuheenjohtajamme Matti Kaperi, minä kunnallisjärjestömme puheenjohtajana, valtuustoryhmämme puheenjohtaja Matti Järvinen ja kunnallisjärjestömme varapuheenjohtaja Antti Juva.

 

 

 

Arvoisat lukijani!

 

 

Tuohon juttuotsikkoon se, että kuntavaaleissa ehdokashankintavaihe päättyi eilen ja nyt alkaa varsinainen kuntavaalikampanja!

 

 

 

************

 

 

 

Voitte muuten arvata, että helmikuinen avantouinti teki hienon olon, kun kaiken näiden yhteisten asioiden hoitamisen jälkeen pääsin Peltolammilla avantoon jo iltapäiväkahden tienoilla!

 

 

Jokohan tänään taas menisi avantoon, jotta myös maaliskuun ”avantouintivelvoite” tulisi hoidetuksi?

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: kuntavaalit, kuntavaalit 2017, kuntavaalit Tampereella 2017, ehdokashankinta, ehdokashankinta 2017,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini