Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Oikea valinta

Tiistai 2.5.2017 - -Esko Erkkilä-


Eiliselle minulla olisi ollut valittavana vapputilaisuus Hämeenpuistossa tai mökin laittaminen kesäkuntoon Viljakkalan Majajärvellä.

 

 

Valitsin mökkivaihtoehdon ja pidän valintaani tänäänkin oikeana.

 

 

Vaikka toisaalta, olisihan se ollut mukava toivottaa henkilökohtaisesti synttärionnea Pirkanmaan senaattori Mikko Alatalolle, joka saa jokaisena Vappuna viettää syntymäpäiviä – eilen taisi olla Mikon 66. synttäripäivä!

 

 

Toki kuulin Mikon puhuvan Hämeenpuistossa järjestetyssä Vihreä Vappu-tilaisuudessa, sillä olin puhelinyhteydessä Tampereen Keskustan keskeisen päättäjän kanssa, kun Mikko piti puhettaan.

 

 

Mikosta puheenollen arvostan häntä mm. sen ansioista, että hän valmistautuu esiintymisiinsä perusteellisesti.  Mikolla on aina puhetta pitäessään edessään iskusanaliuska, johon hän on kirjannut loogiseen järjestykseen asiat, joita hän tulee puheessaan käsittelemään.  Ihailtava ominaisuus senaattorilta!

 

 

********************

 

 

Mutta siitä oikeasta valinnasta!

 

 

Valitsin Vapunpäivän ohjelmakseni mökkimaailman kuntoon laittamisen Viljakkalan Majajärvellä.

 

 

Vesipumpun käyntiin laittaminen, lämmityskierukan asentaminen pesuhuoneen vesipataan, ilmalämpöpumpun käynnistäminen, imurointi, Rouvan avustaminen vuodevaatteiden tuuletuksessa, tulisijojen varovainen lämmittäminen, seinäkellojen vetäminen ja niiden asettaminen oikeaan aikaan olivat jotain sellaista, jota kivikylässä ei olisi pystynyt kokemaan.

 

 

Majajärven laineiden liplatus ja se, että pois lähtiessä näimme ylvään hirvipariskunnan ylittävän tien ja suuntaavan mökkitontillemme olivat elämyksiä, joita en olisi päässyt kokemaan kivikylän vapputilaisuuksissa!

 

 

Valitsin siis oikein!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Laineiden liplatus, Viljakkala, Viljakkalan Majajärvi, Vappu 2017,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini