Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kinkkuputous - uusi tuttavuus!

Perjantai 3.11.2017 - -Esko Erkkilä-


Neljäkymmentä vuotta suomalaisen elintarviketeollisuuden palveluksessa saivat aikaan sen, että olen kiinnostunut elintarvikekysymyksistä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin liikkuessani.

 

 

Taannoinen matkamme Italian Sorrentoon oli mainio tilaisuus seurata ja kokea italialaista hotellin aamupalaa ja päivällistä.

 

 

Hotellissamme aamupala oli joka aamu jokseenkin samanlainen, mutta ilokseni huomasin, että jokainen päivällinen oli erilainen.

 

 

********************

 

 

Tässä päivällismenumme 14.10.2017:

 

 

 

IMG_3858.JPG

 

 

 

*********

 

 

 

IMG_3853.JPG

 

 

Juustoja – olen suuri juustojen ystävä ja mieluusti otin näitä lautaselleni.

 

 

 

IMG_3854.JPG

 

 

Kurkkuja.

 

 

 

IMG_3856.JPG

 

 

Kurpitsaa.

 

 

 

IMG_3860.JPG

 

 

Lasagna alla Napoletana.

 

 

 

IMG_3857.JPG

 

 

Vihreää.

 IMG_3859.JPG

 

 

Pari vuotta sitten kävimme Toscanassa ja siellä näimme, että miten d`Abruzzo –punaviiniä valmistetaan - nyt sitä saimme nauttia nelisensataa kilometriä etelämpänä!

 

 

 

IMG_3861.JPG

 

 

”Garne alla Griglia” eli Grilled steak.

 

 

 IMG_3862.JPG

 

 

Ja päivällisen lopuksi “Tiramisu”!

 

 

 

****************

 

 

 

IMG_3855.JPG

 

 

Niin ja sitten se tämän päivällisen erikoisuus

“Kinkkuputous”!

 

 

En ole aikaisemmin nähnyt näin hienoa kinkkuviipaleiden esillepanoa!

 

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Sorrento2017, Hotel Astoria Sorrento, Lasagna alla Napoletana, Garne alla griglia, tiramisu, d`Abruzzo Toscana, kinkkuputous,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini