Kinkkuputous - uusi tuttavuus!Perjantai 3.11.2017 - -Esko Erkkilä- Neljäkymmentä vuotta suomalaisen elintarviketeollisuuden palveluksessa saivat aikaan sen, että olen kiinnostunut elintarvikekysymyksistä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin liikkuessani.
Taannoinen matkamme Italian Sorrentoon oli mainio tilaisuus seurata ja kokea italialaista hotellin aamupalaa ja päivällistä.
Hotellissamme aamupala oli joka aamu jokseenkin samanlainen, mutta ilokseni huomasin, että jokainen päivällinen oli erilainen.
********************
Tässä päivällismenumme 14.10.2017:
*********
Juustoja – olen suuri juustojen ystävä ja mieluusti otin näitä lautaselleni.
Kurkkuja.
Kurpitsaa.
Lasagna alla Napoletana.
Vihreää.
Pari vuotta sitten kävimme Toscanassa ja siellä näimme, että miten d`Abruzzo –punaviiniä valmistetaan - nyt sitä saimme nauttia nelisensataa kilometriä etelämpänä!
”Garne alla Griglia” eli Grilled steak.
Ja päivällisen lopuksi “Tiramisu”!
****************
Niin ja sitten se tämän päivällisen erikoisuus“Kinkkuputous”!
En ole aikaisemmin nähnyt näin hienoa kinkkuviipaleiden esillepanoa!
-Esko Erkkilä- |
Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sorrento2017, Hotel Astoria Sorrento, Lasagna alla Napoletana, Garne alla griglia, tiramisu, d`Abruzzo Toscana, kinkkuputous, |