Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

On Suomen etu, että Juha Sipilän luoma yritysmyönteisyys jatkuu myös Katri Kulmunin aikana!

Sunnuntai 15.9.2019 - -Esko Erkkilä-


Suomen pääministerinä Juha Sipilä nosti Suomen taloudellisesta suosta ja hänen johdollaan Suomi saatiin kuntoon.

 

 

Kansa ei kuitenkaan osannut arvostaa Sipilän työtä ja sen vuoksi hän toteutti toimintalinjaansa ”Tulos tai ulos” ja luopui Keskustan puheenjohtajuudesta.

 

 

Uudeksi puheenjohtajaksi valitsimme Keskustan ylimääräisessä puoluekokouksessa 7.9.2019 Kouvolassa Katri Kulmunin.

 

 

Sipilä ehti johdatella Keskustan Antti Rinteen hallituksen johtavaksi puolueeksi ja siellä Keskusta sai taloudellisen ohjauksen kannalta kaksi keskeisintä ministerinpostia eli valtiovarainministerin sekä elinkeinoministerin pestit.

 

 

Mika Lintilä valtiovarainministerinä on mies paikallaan ja Keskustan puheenjohtajavalinnan jälkeen Katri Kulmuni on osoittanut pätevyytensä elinkeinoministerinä ja Juha Sipilän perinnön vaalijana.

 

 

Kulmuni kertoi eilen julkisuuteen, että hän haluaisi kasvattaa pienten ja keskisuurten yritysten lainojen valtiontakausta 80 prosenttiin.

 

 

Minä ja kaikki Suomen talouskasvusta huolta pitävät arvostamme Kulmunin linjausta, sillä se loisi maamme yritysmaailmalle nykyistä paremmat toimintaedellytykset ja siten mahdollistaisi myös hallituksen muille tavoitteille vankan pohjan!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Juha Sipilä, Katri Kulmuni, Tulos tai ulos, elinkeinoministeri Katri Kulmuni, valtiovarainministeri Mika Lintilä,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini