Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Yksityisteillä on keskeinen rooli yhteiskuntamme toimivuudessa

Perjantai 8.5.2020 - -Esko Erkkilä-


Facebook muisteli eilen tasan kaksi vuotta sitten olleita tapahtumia ja eräs minua koskeva muistelus oli, kun keskustelimme kansanedustaja Mikko Alatalon kanssa yksityisteiden rahoituksesta.

 

 

Kuvan selitystekstissä totesin 7.5.2018 näin:

Pirkanmaan senaattori Mikko Alatalon kanssa olimme huolissamme yksityisteiden rahoitusnäkymistä. Olen osakkaana viidessä yksityistiessä ja yhdessä niistä toimitsijamiehenä, joten tunnen yksityisteiden rahoitusongelmat - Rouva on sen lisäksi osakkaana Kälviällä kahdessa yksityistiessä, joten maaseudun tieasioista on perhekuntakohtaista kokemusta riittämiin.

Mikko puolestaan on Liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsen ja tuo valiokunta käsittelee asiat, jotka koskevat tie-, rautatie-, ilma- ja vesiliikennettä, merenkulkua, kuljetusoikeutta sekä kuljetusalan työaikasäännöksiä liikenneturvallisuutta koskevin osin, postitoimea, tietoliikennettä, radio- ja televisiotoimintaa, sähköistä ja muuta viestintää, viestintäpalvelujen tietoturvallisuutta, sääpalvelua sekä Yleisradio Oy:tä, joten oikean henkilön kanssa keskustelin!

 

 

********************

 

Kahden vuoden takainen muistelus sattui sopivaan hetkeen, sillä eilen aamupäivällä eli 7.5.2020 olin jalkamiehenä seuraamassa, kun Viljakkalassa Majajärven yksityistiellä tehtiin rumpuremontti - olen kyseisen yksityistien toimitsijamies, joten minulla olikin aihetta olla paikalla.

 

Jokunen kuva työmme etenemisestä:

 

 

IMG_7851.JPG

 

 

Noudin heti aamuseitsemältä 200 millisen rumpuputken K-rauta Toikkoselta Ylöjärveltä ja ehkä hieman laittomankin pitkällä kuljetuksella kuljetin sen Majajärvelle. Kiitokset Toikkosen osastonhoitaja Vesa Ahokkaalle asiantuntevasta ja nopeasta palvelusta; yrityksen kassaneiti olikin vähän happamanoloinen.

 

 

IMG_7842.JPG

 

Rumputyöstä oli tiedotteet remonttikohdan molemmin puolin ja kukaan ei joutunutkaan odottelemaan.

 

 

IMG_7853.JPG

 

Kaivurimiehellä oli kahden tonnin kokoinen pienoiskaivuri ja hyvin homma pelasi.

 

 

IMG_7858.JPG

 

Teimme alkuperäisen ”talviputken” rinnalle ”kesäputken” ja nyt kesäputki saa vaikkapa jäätyä talven aikana umpijäähän, mutta talviputki pelastaa tilanteen.

 

 

IMG_7856.JPG

 

”Vuolaasti virtasi veet Majajärveen"!

 

 

IMG_7857.JPG

 

Putki vaateriin…

 

 

IMG_7859.JPG

 

…ja maata päälle!

 

 

IMG_7861.JPG

 

Runsas tunti siinä meni ja rummunkohta on kuin uus!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: yksityistiet, Mikko Alatalo, K-rauta Toikkonen, rumpuputki, sadevesiputki, Majajärvi, Viljakkala,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini