Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Missä olit, kun...?

Perjantai 12.6.2020 - -Esko Erkkilä-


  1. John F. Kennedy murhattiin marraskuun 22. päivänä vuonna 1963?   

  2. Olof Palme murhattiin helmikuun 28. päivänä vuonna 1986?

  3. Tsernobyl paukahti huhtikuun 26. päivänä vuonna 1986?

  4. Estonia upposi syyskuun 28. päivänä vuonna 1994?

  5. Kaksoistornit kaatuivat syyskuun 11. päivänä vuonna 2001?

 ***********************

 

Joudun toteamaan, että minulla ei ole muistikuvaa siitä missä olin kuullessani Kennedyn ja Palmen murhista, mutta Tsernobylin paukahduksesta, Estonian uppoamisesta sekä World Trade Centerin New Yorkin kaksoistornien kaatumisesta minulla on selkeä muistikuva.

 

 

******************

 

 

Tsernobylin onnettomuudesta kuulin, kun olin isäntänä Osuuskauppa Keskimaan myyntimiesten koulutustapahtumassa Saariselällä.

 

Olimme viettäneet antoisat koulutuspäivät ja pakkasimme autojamme poislähdön merkeissä, kun uutiset kertoivat, että Suomeakin uhkaa ydinlaskeuma.

 

 

Estonian uppoamisesta kuulin radiosta, kun olin klo 5.20 tavalliseen tapaani aloittanut matkanteon ”leipäpuulleni” 156 kilometrin päähän kohti Raisiota. Koko puolitoistatuntisen työmatkani aikana kuuntelin autoradiosta uusimpia tietoja onnettomuudesta!

 

 

World Trade Centerin kaksoistornien tuhoa katselin suorassa CNN:n lähetyksessä Venäjällä tveriläisen hotelli Tverin aulabaarissa.

 

Olin mukana Tverinkarjalaisten ystävät ry:n matkalla Tverissä ja odottelimme paluumatkamme alkamista hotellin aulabaarissa.

 

Katselimme CNN:n suoraa lähetystä, kun lentokone törmäsi toiseen kaksoistorniin.

 

Mukana matkallamme oli silloinen Karjalan Liitto ry:n puheenjohtaja ex-maaherra ja paljon muutakin Kauko Sipponen.

 

Kysyin Sipposelta, että mitä Suomessa nyt tapahtuu ja Sipponen vastasi, että kaikki päättävät tahot ovat nyt tiiviisti yhteydessä toisiinsa ml. Tasavallan Presidentti!

 

*********************

 

Missä Sinä olit, kun kuulit Kennedyn ja Palmen murhista? Missä olit, kun Tsernobyl paukahti tai missä olit, kun Estonia upposi tai kun tornit kaatuivat New Yorkissa?

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Kennedyn murha, Palmen murha, Tsernobylin ydinvoimalaonnettomuus, Estonian uppoaminen, World Trade Centerin kaksoistornien tuho, J. F. Kennedy, Olof Palme, Tsernobyl, Estonia, World Trade Center, Tver, Tverinkarjalaisten ystävät ry, Kauko Sipponen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini