Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Ja yrittäjillä porskuttaa hyvin, kun eivät ehdi edes laskuttamaan!!!

Sunnuntai 28.6.2020 - -Esko Erkkilä-


Olin neljäkymmenentä ja puoli vuotta kestäneestä työurastani ensimmäiset kuusi kuukautta yksityisen kauppiaan palveluksessa ja sen jälkeenkin nuo neljäkymmentä vuotta olivat kohdallani tiivistä yhteistyötä yrittäjien kanssa, joten uskon tuntevani yrittäjien haasteet ja jopa ongelmat.

 

 

Nyt eläkevaarina olen törmännyt tilanteeseen, että yrittäjillä menee ilmeisesti vallan hyvin, sillä laskuja heidän tekemistään palveluksista on melkein mahdoton saada.

 

 

Parhaillaan odotan ja odotan erään yksityistien toimitsijamiehenä noin tonnin suuruista laskua eräältä yksityistiellemme mursketta toimittaneelta yrittäjältä!

 

Laskua ei vaan kuulu!

 

 

*********************

 

 

Toki minulla on työelämän ajalta kokemuksia siitä, että kauppakumppanini eivät osaa laskuttaa ja eivät ainakaan ajallaan.

 

 

Olen aikoinaan sopinut lukemattomia kertoja, että yhteistyökumppanini laatisi ilmoituksen niistä tuotteista, jotka työnantajani oli valmistanut ja yhteistyökumppani puolestaan myi.  Samalla sovimme kustannustenjaosta.

 

 

Kokemusperäisesti tiedän ja muistan, että valtaosa sovituista kustannuksista jäi laskuttamasta, mutta sen myös muistan, että sovittu lasku tuli ”kuin apteekin hyllyltä”, jos sopimusneuvottelussa oli mukana yrittäjäpariskunnan naispuolinen osapuoli!

 

 

******************

 

 

Laskutuksen viivästyminen on suuri ongelma myös laskun maksajalle, sillä hän joutuu koko ajan olemaan kytiksellä ja varpaillaan, että milloinkahan se lasku vihdoin ja viimein tulee!

 

 

Toivon, että Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen osaltaan puuttuu tähän ongelmaan!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Yrittäjät, Suomen Yrittäjät, Mikael Pentikäinen, Toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen Suomen Yrittäjät,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini