Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kaikki on nyt toisin!

Tiistai 8.9.2020 - -Esko Erkkilä-


Tampereen Torikauppiasyhdistys ry järjestää jokaisen kuukauden ensimmäisenä arkimaanantaina Tampereen Keskustorilla Maanantaimarkkinat ja siellä muun markkinaväen lisäksi poliittiset puolueet osallistuvat omilla osastoillaan markkinahumuun.

 

Omaan Maanantaimarkkinoista kokemusta usean vuoden ajalta, sillä kuusivuotisen Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtajajakson aikana junailin osastomme rakentamisen sekä purkamisen monena vuonna.

 

Viime ja tänä vuonna osastomme teknisestä toteuttamisesta ovat vastanneet muut, mutta olen yhä pyrkinyt olemaan aktiivisesti mukana ja niin myös eilen, jolloin Keskustan osasto oli suuren mielenkiinnon kohteena.

****************

 

Tamperelaisten suuri mielenkiinto Keskustan osastoa kohtaan johtui siitä, että edeltävän viikonlopun aikana Keskustan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Annika Saarikko!

 

 

En ole milloinkaan aikaisemmin kokenut Keskustan markkinaosastoa kohtaan niin suurta mielenkiintoa kuin eilen.

 

Erityisesti ilahdutti se, että emme kuulleet yhtäkään poikkipuolista sanaa Keskustaa ja sen toimintaa kohtaan, sillä viime lauantaina Keskustan puoluekokouksessa valittu uusi puheenjohtajamme Annika Saarikko oli kaikkien toivoma ja hyväksymä valinta!

 

 

IMG_0036.JPG

 

Osastollamme olivat aamupäivällä esittelijöinä (vasemmalta) Matti Järvinen, Reijo Laitinen, Arto Pirttilahti, Sirpa Kuusela ja Jouni Ovaska sekä allekirjoittanut – iltapäivän aikana ja osastomme purkamiseen osallistuivat myös monet muut Tampereen keskustalaiset!

 

 

On selvää, että puoluekokouksemme henkilövalinnat vauhdittavat Keskustan suosion mm. Tampereella aivan uudelle tasolla ja se on Keskustan kannalta mainio asia ensi kevään kuntavaaleja ajatellen!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Annika Saarikko, Matti Järvinen, Reijo Laitinen, kansanedustaja Arto Pirttilahti, Sirpa Kuusela, kansanedustaja Jouni Ovaska, Tampereen Torikauppiasyhdistys ry, Tampereen Maanantaimarkkinat, Tampereen Keskusta,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini