Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kannattaa varoa ostamasta Lild´stä virvoitusjuomia, sillä niistä ei saa pullonpalautusta kauppojen pullonpalautusautomaateista!

Lauantai 19.12.2020 - -Esko Erkkilä-


En ole vielä milloinkaan Suomessa käynyt ostoksilla Lidl`n myymälöissä ja syynä on se nurjamielinen suhtautuminen suomalaisiin elintarvikkeisiin ja suomalaisen elintarviketeollisuuden tuotteisiin, jota tuo saksalainen yrittäjä harrasti Suomeen rantautuessaan.

 

Valitettavasti perhekuntani eräät jäsenet ovat hairahtuneet käymään Lidl`ssä ja noiden käyntien tuloksena myös meidän kylmiöön on ilmestynyt Lild`stä hankittuja virvoitusjuomia.

 

Lidl`n virvoitusjuomat saattavat tuntua edullisilta, mutta kokonaisuus on tyystin toinen, sillä Lidl-pulloista ei saa lainkaan hyvitystä muiden kaupparyhmien pullonpalautusautomaateista.

 

 

IMG_1178.JPG

 

Asiasta toki varoitetaan Lild´stä ostetuissa virvoitusjuomapulloissa, mutta eihän sitä muista ne, jotka ostavat päivittäistavaroitaan vastuullisista kaupoista.

 

 

IMG_1180.JPG

 

Vastuulliset päivittäistavarakaupat hyvittävät kaikista virvoitusjuomapulloista yleisesti sovitun hyvityshinnan.

 

**************

 

Toivon, että varomme ostamasta virvoitusjuomia Lidl´stä ja muutenkin karttamaan asioimasta tuossa liikkeessä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Kannattaa varoa ostamasta Lild´stä virvoitusjuomia sillä niistä ei saa pullonpalautusta kauppojen pullonpalautusautomaateista!, Lidl, pullonpalautusautomaatit, Palpa,


Kommentit

19.12.2020 2.44  Joku Toinen

Miten niin ei saa palautusta? Ainakin kaikista niistä mitä olen ostanut Liiteristä olen saanut palautusmaksun muistakin kaupoista. Tosin en kyllä tiedä limsoista, koska ainoa mitä olen ostanut on olutta.

19.12.2020 8.31  Eija

Tykkään saksalaisista, erinomaisista tuotteista jopa siksi, että ne ovat halpoja. Kivaa on myös, että täällä Ruotsin Lidlissä (ei ehkä kaikissa) on myytävänä suomalaisia tuotteita, jopa karjalanpiirakoita.
Ehkä tunnen nostalgiaa Lidl´ssä asioidessani monen Saksassa-asumisvuoteni jälkeen.

19.12.2020 10.09  -Esko Erkkilä-

Joku Toinen: Onneksi meillä ei kukaan osta olutta Lidl´stä, joten sen osalta meillä ei ole kokemusta, mutta Saksassa valmistetuista virvoitusjuomista pullonpalautusta ei saa.

Eija: Kyllä minäkin Saksassa käydessäni saatan poiketa Lidl`ssä ostoksilla, mutta Suomessa sitä erehdystä en tee.

Kiitokset molemmille kommenteista!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini