Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kuntavaalit ovat kahden kuukauden kuluttua!

Torstai 18.2.2021 - -Esko Erkkilä-


Osallistuin ensimmäistä kertaa kunnallisvaaleihin ehdokkaana vuonna 2008 ja nyt vuoden 2021 kuntavaalit ovat neljännet, joihin osallistun ehdokkaana.

 

Vuoden 2008 ja 2012 kunnallisvaalien tuloksena minut valittiin Tampereen Infra Liikelaitoksen johtokuntaan – toiminta Infran johtokunnassa oli mielenkiintoista aikaa ja silloin sain soveltaa bisnesmaailmassa saamiani oppeja eli yrityksen saneeraamista ja kuntoonlaittamista.

 

Saimme kahdeksan ja puolen vuoden aikana kuralla olleen liikelaitoksen talouden kuntoon ja sen jälkeen liikelaitos yhtiöitettiinkin.

 

Taloudellisesti heikoillaan olleen liikelaitoksen kuntoonlaittaminen oli haastavaa, mutta lempeällä ja kuitenkin tiukalla otteella saimme vastuullamme olleen liikelaitoksen talouden kuntoon – toimivalle johdolle parhaat kiitokset ja myös kaikille muiden puolueiden edustajille, sillä johtokunnassa kaikkien puolueiden edustajat toimivat yhdensuuntaisesti ja halpoja ”bonuspisteitä” minkään puolueen edustajat eivät keränneet.

 

Infran johtokuntapaikan lisäksi olin parisen vuotta Keskusvaalilautakunnan jäsenenä ja mielenkiintoinen luottamushenkilöpesti myös se!

 

Päättymässä olevan vaalikauden olen ollut Tampereen Vanhusneuvoston jäsen ja tietynmoinen näköalapaikka myös se.

 

Tampereella myös Vanhusneuvoston paikat jaetaan poliittisten puolueiden kesken ja mielestäni se on aivan oikein.

 

 

Neljänsiä kuntavaaleja kohti!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Kuntavaalit ovat kahden kuukauden kuluttua!, Kuntavaalit 18.4.2021, Tampereen Infratuotanto Liikelaitos, Tampereen Infra Liikelaitos, Tampereen Keskusvaalilautakunta, Tampereen Vanhusneuvosto,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini