Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Nyt ei tarvitse piileskellä miesten vessassa pylväiden takana!

Torstai 4.3.2021 - -Esko Erkkilä-


Bisnesmaailmassa yrityksen alamäki on nopea ja vauhdikas, jos niikseen tulee.

 

Yrityksen alamäen on viime kuukausina kokenut Ikaalisten Kylpylä, joka ennenaikaan – ja ei niinkään kauan sitten – sai surffailla menestyksen aallonharjalla.

 

**********

 

Sain seurata Ikaalisten Kylpylän nauttimaa suosiota 1970-luvulta alkaen ja sain olla omalla vastuubudjetillani myös pönkittämättä sen hyvinvointia.

 

Lukemattomat kerrat olin osanottajana ja usein myös maksajan roolissa, kun järjestimme Ikaalisissa mitä erilaisimpia kokouksia, koulutustilaisuuksia ja asiakastilaisuuksia.

 

Erityisen suosittuja olivat maanantai-päivät, sillä tiesiväthän osanottajat, että illalla järjestetään naistentanssit ja niiden sisällyttäminen tilaisuuden ohjelmaan oli tae hyvästä osanotosta.

 

 

Naistentansseihin liittyy lukuisia mielenkiintoisia tapahtumia ja niistä mm. nämä:

 

  • Teimme yhteistyötä jenkkifirma Central Soyan kanssa ja joskus kaksi CS:n edustajaa saapui naistentanssien aikana Ikaalisiin ja alkoivat meidän jälkeemme ruokailemaan. Eipä jenkkipoikien ruokailusta mitään tullut, sillä naiset hakivat heitä jatkuvasti tanssimaan – oli siinä jenkkipojilla hämmästeltävää!

 

  • Eräs myyntiryhmäni kokenut huippumyyjä ei ollut halukas tanssimaan, mutta eiväthän naiset sitä huomioineet vaan ryntäilivät myös hänen pöytänsä ympärillä.  Kaverini yritti ratkaista ongelmaa sillä, että poikkesi usein miesten vessassa.  Sekään ei kuitenkaan auttanut vaan tanssihaluiset naiset ryntäilivät jopa miesten vessaan!  Kaveri yritti piilotella miesten vessassa olevien pylväiden taakse, mutta huonolla menestyksellä ja hän kehittikin tilanteesta tuon otsikossani kertoman eli

 

 

”Ikaalisissa miehet eivät saa rauhaa edes miesten vessassa pylväiden takana”!

 

  • Kolmas nyt kertomani muistelus ei suoranaisesti liity naistentansseihin, mutta kerron, kun eräs nuori ja kokematon esimiehemme lukitsi itsensä vessapömpeliin ja ei osannut päästä ulos.  Hänellä oli kuitenkin voimia ja niinpä hän kaatoi kaikki vessapömpelit; loppuillan ajan miesten vessassa oli rivistö vessanpönttöjä ja kasa vessanpömpeleiden elementtejä!

 

 

On tuhannen taalan kysymys, että saadaanko Ikaalisten Kylpylä vielä jonkinlaiseen toimintaan vaiko ei!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Ikaalisten Kylpylä, Ikaalinen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini