Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Sairaalamaailma osaa tehostaa omaa toimintaansa!

Keskiviikko 16.2.2022 - -Esko Erkkilä-


Omaan kokemusta muutamasta pienestä operaatiosta, joissa olen päässyt asiakkaana tutustumaan leikkaussaliin ja heräämöön.

 

 

Jos heräämövaiheen jälkeen joudutaan jäämään seuraavaksi yöksi sairaalaan, niin tavallisesti tuo yö vietetään osastolla.

 

 

Nyt minulla on varma tieto, että leikkauksen jälkeisen yön asiakas yövytetään samassa tilassa, jossa herääminen tapahtuu!

 

 

Tietolähteeni kertoi omakohtaisena kokemuksenaan, että menettely oli kaikin puolin sopivaa.

 

 

********************

 

 

Pienoperaation jälkeisen yön viettäminen heräämössä on monessakin mielessä sopiva ratkaisu, sillä se säästää useallakin tapaa yhteiskunnan kustannuksia sekä tehostaa sairaalan toimintaa.

 

 

Puhun kokemuksesta, kun totean matkan heräämöstä osastolle olevan pitkän ja siten vaativan ammattitaitoisen sairaanhoitajan työpanosta kuljettamiseen ainakin puolen tunnin verran.

 

 

Heräämössä yöpyminen säästää osastolla yhden vuodepaikan verran tilaa, pyykkiä, siistimistä ja huolenpitoa.

 

 

 ***

 

Kiitokset sairaalamaailmalle, joka on itsenäisesti tehostanut toimintaansa, kun heräämössä huolehditaan pienoperaation jälkeinen asiakkaan yöpyminen!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Sairaalamaailma osaa tehostaa omaa toimintaansa!, potilaan yöpyminen heräämössä, asiakkaan yöpyminen heräämössä, leikkausosaston heräämö, heräämö, sairaalatoimintojen tehostaminen, TAYS, TAYS:n Hatanpää,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini