Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Eilinen päivä alkoi Ministeriaamiaisella!

Perjantai 20.5.2022 - -Esko Erkkilä-


IMG_5335.JPG

 

Olipa eilen ensimmäinen kerta, kun pääsin osallistumaan Ministeriaamiaiselle!

 

 

IMG_5337.JPG

 

 

Ministeriaamiaisen isäntänä toimi tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen, joka nyt on toiminut tuossa ministeritehtävässä kolme viikkoa!

 

Ministeri Honkonen on Keskustan varapuheenjohtaja ja hän on ollut kansanedustaja vuodesta 2015 alkaen.

******************

 

Kulttuuritapahtumat ovat kärsineet koronan aiheuttamista ongelmista jo parin vuoden ajan ja kun koronaongelmat nyt ovat väistymässä, niin ministeri kannusti suomalaisia osallistumaan kesän kulttuuritapahtumiin innokkaasti.

 

Petri Honkonen oli aikaisemmin Suomi-Venäjä-Seuran puheenjohtaja, mutta ministerinimityksensä jälkeen hän erosi tuosta luottamustehtävästä.

 

IMG_5342.JPG

 

Ministeriaamiaisen toisena esiintyjänä oli kansanedustaja Arto Pirttilahti, joka on kansanedustajaehdokkaana myös ensi kevään eduskuntavaaleissa.

 

On varmaa, että Pirttilahti kerää merkittävän äänisaaliin eduskuntavaaleissa myös Tampereelta.

 

 

IMG_5343.JPG

 

Oman esiintymisensä jälkeen Pirttilahti toimi Ministeriaamiaisen juontajana ja hän jakoi tilaisuuden lopuksi myös osanottajille puheenvuorot!

 

 

Ministeriaamiaisen tarjoilut olivat runsaat ja myös ministeri Honkosen sekä kansanedustaja Pirttilahden sanomiset olivat valaisevia!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Ministeriaamiainen, tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen, kansanedustaja Arto Pirttilahti, Arto Pirttilahti, Petri Honkonen, Suomi-Venäjä-Seura, Keskustan varapuheenjohtaja Petri Honkonen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini