Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Eipä ole tarvinnut saunomistottumuksiaan muuttaa!

Sunnuntai 13.11.2022 - -Esko Erkkilä-


Julkisuudessa kerrotaan, että monet ovat sähkönhinnan korotuksen vuoksi muuttaneet saunomistottumuksiaan.  Meillä ei ole niitä muutettu, vaan edelleenkin saunomme jokseenkin joka päivä.

 

Rakensimme aikoinaan omakotitaloomme puulämmitteisen saunan ja nyt saamme nauttia tästä yli kolmekymmentä vuotta sitten tekemästämme päätöksestä.

 

Meillä on omakotitalossamme myös yksi puulämmitteinen takka ja jokseenkin joka päivä illansuussa lämmitämme sekä takan että saunankiukaan.

 

Jokapäiväinen takanlämmittäminen merkitsee, että takan ”kivikasa” on aina lämmin ja olisikin suuri virhe jättää se joskus lämmittämättä. Myös jokapäiväinen kiukaanlämmittäminen tuo lisälämpöä talouteen.

 

On toki tosiasia, että polttopuiden hankinta omasta metsästä on vanhemmiten haasteellista, mutta mm. metsänhoidolliset syyt puoltavat polttopuiden hankintaa omasta metsästä.

 

 

Olen mieluusti ns. halkoholisti!

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Eipä ole tarvinnut saunomistottumuksiaan muuttaa!, saunominen, saunominen päivittäin, puulämmitteinen kiuas, puulämmitteinen takka, oman metsän polttopuut, oma metsä, metsänhoidollisuus, halkoholisti,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini