Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

77-vuotias Kalervo Kummola on ryhtymässä Tampereen pormestariksi?

Perjantai 7.4.2023 - -Esko Erkkilä-


Tämänpäiväisen blogijuttuni otsikko päättyy kysymysmerkkiin, sillä politiikassa mikään ei ole ennen lopullisia päätöksiä varmaa.

 

75-vuotiaana kannatan, että minua pari vuotta vanhemmasta ”rautakansleri” Kalervo Kummolasta leivottaisiin Tampereen seuraava pormestari.

 

Tampereen pormestarin paikka tuli avoimeksi, kun pormestariutta hoitanut kokoomuksen Anna-Kaisa Ikonen valittiin kansanedustajaksi ja samoin tapahtui myös Tampereen apulaispormestari kokoomuksen Aleksi Jäntille.

 

Kannatan Kummolan valintaa pormestariksi ja siihen on muutamia – osin humoristisiakin – perusteita.

 

Kas näin:

 

  • olen joistakin vinkkeleistä tarkasteltuna yhdennäköinen Kalervo Kummolan kanssa ja sen vuoksi olenkin ainakin kahdesti saanut jääkiekko-otteluiden erätauoilla miesten vessoissa kommentteja; ”saatana, mitä tuo Kummola täällä tekee”!

 

Tapasin joskus Kummolan silmälääkärin vastaanotolla ja kerroin hänelle saamistani yhdennäköisyyskommenteista – Kummola kommentoi kertomaani näin:

 

        ”On sullakin ristinsä!”

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: 77-vuotias Kalervo Kummola on ryhtymässä Tampereen pormestariksi?, Kalervo Kummola, Anna-Kaisa Ikonen, Aleksi Jäntti, Tampereen pormestari,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini