Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Pelottavaa viher-huuhaata!

Lauantai 17.2.2024 - -Esko Erkkilä-


Seinäjoella kesäkuussa järjestettävän Provinssi-festivaalin järjestäjät veloittavat tapahtuma- ja majoitusalueella ravintolayrittäjiä sen mukaan, että onko osastolla tarjolla kuinkakin paljon ja minkälaista lihaa ruoka-annosten raaka-aineena.

 

Menettely on täydellistä viher-huuhaata, mutta toki kustannusvaikutukseltaan minimaalista, sillä pelkästään vegaanista menua tarjoavat yrittäjät saavat kolmen prosentin alennuksen myyntipaikan vuokrasta.

 

Menettely on hämmästyttävä ja se kertoo viherpiipertäjien vinoon kasvaneesta ruokailukulttuurista.

 

*******************

 

Arvostan toki kotimaisista kasvisraaka-aineista valmistettuja ”markkinaeväitä”, mutta ne eivät vedä vertoja kunnollisille ja runsaille lihaisille annoksille!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Pelottavaa viher-huuhaata!, Seinäjoki, Provinssi-festivaali, Viherhömppää, kunnollinen liha-annos, punainen liha on parasta,


Kommentit

17.2.2024 13.54  Olavi Koskela

Koko viherpiperryshän on huuhaata, alusta loppuun. Mutta jos olisin ravintolayrittäjä, ja minulle joku tulisi esittämään vaatimuksia tarjoamieni annosten koostumusten julkisuuden suhteen, niin turpaanhan siitä lätisisi. Me ei-viherpiipertäjät on annettu ihan liikaa periksi noille itseään ja niin loistavia ideoitaan tupaten täynnä oleville mölöille.

17.2.2024 17.20  -Esko Erkkilä-

Näin se on!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini