Lauantai 17.2.2024 - -Esko Erkkilä-
Seinäjoella kesäkuussa järjestettävän Provinssi-festivaalin järjestäjät veloittavat tapahtuma- ja majoitusalueella ravintolayrittäjiä sen mukaan, että onko osastolla tarjolla kuinkakin paljon ja minkälaista lihaa ruoka-annosten raaka-aineena.
Menettely on täydellistä viher-huuhaata, mutta toki kustannusvaikutukseltaan minimaalista, sillä pelkästään vegaanista menua tarjoavat yrittäjät saavat kolmen prosentin alennuksen myyntipaikan vuokrasta.
Menettely on hämmästyttävä ja se kertoo viherpiipertäjien vinoon kasvaneesta ruokailukulttuurista.
*******************
Arvostan toki kotimaisista kasvisraaka-aineista valmistettuja ”markkinaeväitä”, mutta ne eivät vedä vertoja kunnollisille ja runsaille lihaisille annoksille!
-Esko Erkkilä-
|