Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Matti Vanhasella on oma nimikko-orkidea Singaporessa!

Perjantai 26.1.2018 - -Esko Erkkilä-

IMG_7016.JPG

 

 

Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä kertoi Tampereen Keskustorilla Keskustan vaalimökillä 24.1.2018 mielenkiintoisen jutun Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhasesta:

 

 

Maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­ri Jari Leppä vie­rai­li Team Fin­lan­din vi­ra­no­mais- ja yri­tys­de­le­gaa­ti­on kans­sa Ete­lä-Ko­re­as­sa ja Sin­ga­po­res­sa 8.-12.1.2018.

 

 

Bu­si­ness Fin­lan­din joh­ta­man Food from Fin­land -oh­jel­man puit­teis­sa teh­dyn mat­kan ta­voit­tee­na oli edis­tää suo­ma­lais­ten elin­tar­vi­ke­a­lan yri­tys­ten lii­ke­toi­min­taa Aa­si­an tär­keil­lä mark­ki­noil­la.

 

 

Sin­ga­po­ressa Lep­pä ta­pasi kan­sal­li­sen ke­hi­tyk­sen mi­nis­te­ri Law­ren­ce Won­gin ja kaup­pa- ja te­ol­li­suus­mi­nis­te­ri S. Is­wa­ra­nin.

 

Ky­sees­sä oli en­sim­mäi­nen Sin­ga­po­reen suun­tau­tu­va mi­nis­te­ri­ve­toi­nen Team Fin­land -mat­ka ja yri­tys­de­le­gaa­ti­os­sa oli mu­ka­na yk­si­tois­ta pa­ni­mo- ja al­ko­ho­li­juo­mien val­mis­ta­jaa sekä liha-alan yri­tys­tä.

 

Sin­ga­po­ren vie­rai­lul­la ha­lu­ttiin edis­tää mai­den vä­li­siä kaup­pa­suh­tei­ta ja suo­ma­lai­sen sii­pi­kar­jan­li­han ja si­an­li­han sekä kor­ke­a­laa­tuis­ten al­ko­ho­li­juo­mien kaup­paa.

 

 

Singaporessa ministeri Lepälle oli haluttu järjestää mahdollisuus tutustua Matti Vanhanen-orkideaan ja Leppä olikin tarttunut tilaisuuteen.

 

 

Pääministerinä toimiessaan Vanhanen oli vieraillut Singaporessa ja hän oli onnistunut vierailullaan niin hyvin, että isännät olivat nimenneet erään hienon orkidean Matti Vanhasen kunniaksi.

 

 

Marraskuun 18. päivänä vuonna 2009 Singaporessa julkistettiin, että Matti Vanhasen kunniaksi nimettiin orkidea.

 

 "Dendrobium Matti" on näyttävä, puna-valkoinen kasvi ja juuri tätä kasvia singaporelaiset esittelivät ylpeänä maa- ja metsätalousministeri Jari Lepälle.

 

 

"Dendrobium Matti" on eräs esimerkki siitä arvostuksesta, jota Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen nauttii laajalti maailman eri puolilla!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Matti Vanhasella on oma nimikko-orkidea Singaporessa!, Matti Vanhanen, Jari Leppä, Food from Finland, Team Finland, Dendrobium Matti, Dendrobium Matti-orkidea,