Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kysymykseni Tampereen pormestarin ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajan asukasillassa 7.2.2012:

Maanantai 13.2.2012 - -Esko Erkkilä-

Tampereen pormestari Timo P. Nieminen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Irene Roivainen järjestävät säännöllisesti kaupunkilaisille tarkoitettuja asukasiltoja. Asukasilloissa on heidän lisäkseen Tampereen apulaispormestarit sekä valtuustoryhmien edustajat kuuntelemassa ja vastaamassa asukkaiden kysymyksiin.

Viimeisin asukasilta järjestettiin Tampereen valtuustosalissa 7.2.2012.

Olen usein esittänyt em. tilaisuuksissa ”haastavia” kysymyksiä, mutta nyt tein mielestäni kovinkin kannustavan kysymyksen ja se meni näin:

====

"Kysymykseni liittyy Tampereen kaupungin tiedotuskäytäntöön ja täytyy heti todeta, että tämä kysymykseni on luottamushenkilöitä ja virkamiehiä kiittävä.


YLE:n TV1 lähetti tammikuun 9. päivänä tänä vuonna MOT eli Mikä Oli Tutkittava –ohjelman, jossa käsiteltiin tekopohjavesiyhtiö Tavasea.


Ohjelmanteossa oli ongelmia ja se ilmenee ohjelman toimittaneen Maarit Åström´n blogikirjoituksesta, joka on edelleen luettavissa netissä ja löytyy googlettamalla ”tekopohjavesikauhu”. Imuroin sen tänään imuroin netistä ja tässä suora lainaus kirjoituksesta:


Tavase Oy:n käyttäytyminen oli kuitenkin erikoista. Tavase Oy:n toimitusjohtaja Petri Jokela vältteli viikkokausia haastattelupyyntöjä ja yritti siirtää tapaamista ohjelman ulostulon jälkeiseen aikaan. Tampereen kaupunki sai Jokelan tulemaan kameran eteen mm. koska kaupunki harjoittaa avointa viestintää


Lainaus päättyy.


Kenelle Tampereen kaupungin virkahenkilölle tai luottamushenkilölle voin toimittaa suklaarasian, jonka ansiosta julkisuutta kartteleva konserniyhtiön toimitusjohtaja saatiin kameroiden eteen?"


--------


Kysymykseni jälkeen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Irene Roivainen totesi, että suklaarasiat kelpaisivat kenelle tahansa, mutta selkeää vastausta kysymykseeni hän ja eivätkä läsnä olleet apulaispormestaritkaan pystyneet antamaan.


SDP:n kaupunginvaltuutettu ja Tampereen Sosialidemokraattinen Kunnallisjärjestö ry:n puheenjohtaja Atanas Aleksovski totesi omassa puheenvuorossaan, että Eskon pitää toimittaa lupaamansa suklaarasia Tavase Oy:n hallituksen puheenjohtaja Peter Löfberg´lle. Atanas otaksui, että Tavase Oy:n hallituksen puheenjohtaja Löfberg olisi määrännyt toimitusjohtaja Petri Jokelan kameroiden eteen.

Tavase Oy:n toiminnasta kertova MOT-ohjelma avasi suomut monen Tavase-uskovaisen silmistä, sillä niin perusteellisesti Maarit Åströmin oli perehtynyt Tampereen ja sen lähikuntien todelliseen ongelmaan - Tavase osakeyhtiöön!

Mainittakoon, että Atanas Aleksovski on kaupunginhallituksen edustaja Tampereen Infratuotanto Liikelaitoksen johtokunnassa, joten tunnen Atanaksen hyvin ja arvostan hänen toimintaansa.


Nyt vaan pitää alkaa hankkimaan sitä lupaamaani suklaarasiaa!


-Esko Erkkilä-


PS. Mainittakoon, että toimittaja Åström päättää blogikirjoituksensa näin:


Tavasen viestintäkauhu herättää kysymyksiä siitä mitä yritys yrittää peitellä.”


Tätä en kysymyksessäni kertonut, mutta todettakoon se nyt tässä!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tavase, tekopohjavesiyhtiö Tavase, Irene Roivainen, Peter Löfberg, Petri Jokela, Atanas Aleksovski, tekopohjavesikauhu,

Surulliset tapahtumat saivat jatkoa

Torstai 31.12.2009 klo 20:15 - -Esko Erkkilä-

Suomi on tänään kuunnellut järkyttäviä uutisia Kauppakeskus Sellossa ja Espoon Suvelassa tapahtuneista surmatöistä.

 

Kuusi henkilöä on kuollut - viisi tappajan luodeista ja kuudentena surmaaja omasta tahdostaan.

 

Myyrmannin, Jokelan ja Kauhajoen käsittämättömät tapahtumat ovat saaneet jatkoa.

 

Miksi näin taas tapahtui?

 

Emme saa...

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Myyrmanni, Jokela, Kauhajoki, Sello, Tarja Halonen