Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Käykö Petteri Orpolle kuin kävi Antti Rinteelle?

Sunnuntai 19.2.2023 - -Esko Erkkilä-

Kevään eduskuntavaaleihin on aikaa n. puolitoista kuukautta ja Kokoomuksen aikoinaan hankkima etumatka sulaa päivä päivältä.

 

 

On suuri mahdollisuus, että Perussuomalaiset nousevat maamme puolueista ykköspaikalle.

 

 

Perussuomalaisten nouseminen ykköspaikalle olisi virkistävä ilmiö ja se löisi vahvasti Kokoomukselle märän rätin heidän silmilleen.

 

 

Viime eduskuntavaalien jälkeen SDP:n Antti Rinne kohosi pääministeriksi, mutta joutui eroamaan lyhyen ajan jälkeen.

 

Jos Kokoomus voittaa kevään eduskuntavaalit, on suuri mahdollisuus, että Petteri Orposta tulee Suomen pääministeri.

 

Orposta ei kuitenkaan ole johtajaksi, joten ennustan, että Kokoomus joutuu varsin nopeasti valitsemaan joukostaan uuden pääministerin ja siinä valinnassa Antti Häkkänen tulee olemaan vahvoilla.

 

 

Se näkee joka elää!

 

 

-Esko Erkkilä-

1 kommentti . Avainsanat: Käykö Petteri Orpolle kuin kävi Antti Rinteelle?, Petteri Orpo, Antti Rinne, Perussuomalaiset, Kansallinen kokoomus, SDP, päämisterin valinta, eduskuntavaalit 2.4.2023, Antti Häkkänen,

SDP pakoilee vastuuta

Keskiviikko 12.5.2010 - -Esko Erkkilä-

SDP:n puoluejohto - puheenjohtaja Jutta Urpilainen ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eero Heinäluoma - ilmoittivat, että he aikovat äänestää keskiviikkona 12.5.2010 Kreikalle annettavaa lainaa vastaan.

 

Päätös osoittaa SDP:ltä lyhytnäköistä politiikkaa ja äänten kalastelua halvoilla keinoilla. SDP:stä ei ole vastuunkantajaksi.

 

Poliittisten puolueiden uskottavuus, linjakkuus, luotettavuus ja yhteistyökyky koetellaan vaikeissa paikoissa - nyt Suomessa, EU:ssa ja koko läntisessä maailmassa on vaikea paikka.

 

Arvostan Suomen Keskustan ja Kansallisen Kokoomuksen politiikkaa ja niiden keskinäistä yhteistyötä näinä vaikeina aikoina.

 

SDP:ssä on tutkittu Eduskunnan paikkajakaumaa ja todettu, että tarvittavat tukitoimet tullaan hyväksymään ilman heidän tukeaankin, joten he voivat mielistellä äänestäjiä ja järkevä lopputulos saadaan siitä huolimatta.

 

SDP ei halua kantaa vastuuta tiukassa paikassa - ainakaan minun mielestäni SDP ei ansaitse äänestäjien luottamusta seuraavissa vaaleissa!

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kreikan tukitoimet, SDP, Jutta Urpilainen, Eero Heinäluoma, Suomen Keskusta, Kansallinen Kokoomus