Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tampereella Kokoomus-johtoinen valtakoalitio halusi laittaa päänsä pensaaseen!

Tiistai 11.11.2014 - -Esko Erkkilä-

Oli mielenkiintoista eilen seurata netin välityksellä Tampereen kaupunginvaltuuston kokousta, kun kokouksen asialistalla oli Keskustan valtuustoryhmän ja Tampereen Sitoutumattomien valtuustoryhmän yhteinen valtuustoaloite nopeasti luovutuskelpoisten yritystonttien määrästä.

 

Tampereen virkahenkilöillä ja Kokoomuksen johtamalla valtakoalitiolla oli melkoisia vaikeuksia saada aloite kaupunginvaltuuston käsittelyyn, sillä aloite oli jätetty jo 18.3.2013.

 

Oli varmaan harmillista julkisuutta valtakoalitiolle, kun Tampereen keskeisin ongelma otettiin esille näin lähellä kevään eduskuntavaaleja.

 

Kiitän Keskustan ja Tampereen Sitoutumattomien valtuustoryhmiä, jotka osasivat nostaa Tampereen häpeäpilkun julkisuuteen!

 

Keskustelussa käsiteltiin mm. Tampereen uuden elinkeinojohtajan organisatorista asemaa.

 

On hyvä, että Keskustan toistuvat muistuttamiset huomioitiin ja Tampereella saatiin vihdoin elinkeinojohtaja.

 

Kuitenkin on surkuhupaisaa, että elinkeinojohtajan asema on kaupunkikehitysryhmän johtajan alaisuudessa.

 

Keskustan puheenvuoroissa muistutettiin, että elinkeinojohtajalle pitäisi luoda enemmän ”tilaa” ja eikä kahlita häntä sillä tavalla, joka nyt tapahtuu.

 

Elinkeinojohtajan asema ja tärkeys on Tampereella niin merkittävä, että hänellä pitää olla nykyistä merkittävämpi asema kaupungin organisaatiossa!

 

En vielä tiedä eilisten äänestystulosten takana olleiden kaupunginvaltuutettujen nimiä, mutta se on lukujen valossa selvää, että Keskustan sekä Sitoutumattomien valtuustoaloitetta kannattivat muutkin kuin Keskusta, Sitoutumattomat ja Perussuomalaiset.

 

Toivottavasti eilinen prosessi on alku sellaiselle, että Tampereella on tulevaisuutta!

 

 

-Esko Erkkilä- 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tampereen kaupunginvaltuusto, Keskustan valtuustoaloite Tampereella, Tampereen elinkeinojohtaja,