Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Lahdessa tehtiin oikeita henkilövalintoja

Sunnuntai 13.6.2010 - -Esko Erkkilä-

Suomen Keskustan puoluekokous Lahdessa on tehnyt henkilövalinnat puoluejohtoon.

 

Puheenjohtajaksi valittiin Mari Kiviniemi ja varapuheenjohtajiksi Tuomo Puumala, Annika Saarikko sekä Timo Kaunisto. Puoluesihteerin pestin sai Timo Laaninen.

 

Tunnen henkilökohtaisesti kaikki valitut ja luotan heidän taitoihinsa johtaa Suomen Keskusta Suomen suurimmaksi puolueeksi kevään 2011 eduskuntavaaleissa.

 

Mari Kiviniemen johdolla Keskusta saa avaimet siihen, että kaupunkien ovet Suomen Keskustalle avautuvat. Mari on kotoisin Jalasjärveltä, joten hän tuntee myös maakuntien tarpeet ja odotukset.

 

Tuomo Puumala on laaja-alainen vaikuttaja Keski-Pohjanmaalta Kokkolasta, mutta hänellä on suuri kannattajajoukko myös muissa maakunnissa. Puumala oli leimallisesti nuorten ehdokas puoluejohtoon.

 

Annika Saarikko teki nopean nousun puoluejohtoon. Saarikon monipuolinen kokemus eri tehtävissä sekä nuorten tuki selittävät hänen suosionsa. Annikan nyt tekemä askel on vasta ensimmäinen hänen matkallaan maamme keskeiseen vaikuttajaryhmään.

 

Timo Kauniston tuoreet mielipiteet puheenjohtajataistossa tasoittivat hänen tietään varapuheenjohtajaksi. Sain monesti keskustella Timon kanssa ennen puheenjohtajavalintoja ja voin vahvasti todeta, että Timo on mies paikallaan Suomen Keskustan varapuheenjohtajana. Onnittelut Vakka-Suomen ja Varsinais-Suomen suuntaan!

 

Timo Laanisen valinta puoluesihteeriksi toteutui juuri sillä ylivoimaisuudella, joka oli aistittavissa jo jonkin aikaa. Mediataidot ja vahva kokemus Keskustan taustavaikuttajana olivat ne eväät, jotka takasivat Laanisen valinnan.

 

Toivotan puoluejohtoon valitulle viisikolle parhainta menestystä ja tiedän, että koko keskustaväki ajattelee samoin.

 

Nyt alkaa haastava kymmenen kuukauden rupeama, jonka jälkeen kevään eduskuntavaaleissa linjoitetaan Suomen suunta neljäksi seuraavaksi vuodeksi. Vastuulliset suomalaiset antavat eduskuntavaaleissa luottamuksensa nyt valitulle Keskusta-johdolle!

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomen Keskusta, Lahden puoluekokous, Mari Kiviniemi, Tuomo Puumala, Annika Saarikko, Timo Kaunisto, Timo Laaninen

Terveiseni Lahteen huomenna kokoontuvalle Keskusta-väelle

Torstai 10.6.2010 - -Esko Erkkilä-

Tarjosin Suomenmaan julkaistavaksi terveiseni ja "ohjeeni" Lahteen 11…13.6.2010 kokoontuvalle Keskusta-väelle.

 

Peräänkuulutin kirjoituksessani yksimielisyyttä henkilövalintojen jälkeen.

 

Suomenmaa julkaisi kirjoitukseni 8.6.2010 ilmestyneessä lehdessä.

 

Tässä terveiseni:

 

-----------------------------

 

Lahdesta pitää lähteä yksimielisenä

 

Suomen Keskustassa on käyty osin kiivastakin keskustelua Lahden puoluekokouksen henkilövalinnoista. Se kuuluu keskustalaiseen perinteeseen.

 

Nyt pitää kuitenkin jokaiselle olla selvää, että Lahdesta lähtee kotimatkalla yhtenäinen Suomen Keskusta. Henkilövalinnat tehdään Lahdessa ja niihin ei pidä olla kenelläkään poikkipuolista sanaa kahteen vuoteen.

 

Kenttä on Keskustalle valtava voimavara ja sen päätösten mukaan pitää kaikkien toimia..

 

Olemme huolestuneina kuunnelleet viestejä, että Keskusta lähtisi Lahdesta kahtiajakautuneena - nämä ajatukset on nyt haudattava.

 

Kaikki puheenjohtajaehdokkaat ovat käyneet Tampereella esiintymässä. Myös lähes kaikki varapuheenjohtajaehdokkaat sekä puoluesihteeriehdokkaat ovat olleet meillä arvioitavina.

 

Kaikki ehdollaolevat täyttävät kriteerit, joita johtohenkilöiltämme vaaditaan.

 

 

Meillä on edessämme kymmenen kuukauden pituinen tiukka taival, jonka lopputuloksena kevään vaaleissa ratkaistaan Suomen suunta. Siinä työssä pitää olla yksimielisesti niiden päätösten takana, jotka Lahdessa tehdään!

 

-Esko Erkkilä-

Tampere

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomen Keskusta, Lahden puoluekokous