Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kokoomuksen kansanedustaja Eero Lehti metropolialueen kuntauudistussuunnitelmista: "Sen voi vetää vessanpöntöstä alas"

Sunnuntai 10.3.2013 - -Esko Erkkilä-

Kataisen hallituksen kuntauudistussekoilu pääsi uusiin vastatuuliin, kun hallituksen asettama selvitysryhmä alkoi ronkkimaan metropolialueen kuntarakenteita.

 

Kataisen–Urpilaisen-Virkkusen kuntauudistushankkeet näyttävät olevan saamassa todellisen vastustuksen, kun suunnitelmat nyt  koskevat myös metropolialuetta.

 

Vastarinta oli valmis hallituspuolueidenkin osalta heti, kun suunnitelmat tulivat alueelle joita hallitsevat Kokoomus, SDP, Vihreät sekä RKP!

 

On toki annettava tunnustus mm. Tampereen ympäryskunnille, jotka demari- ja kokoomusvetoisuudestaan huolimatta ovat koko ajan antaneet ”omalle hallitukselleen” ns. haisevan vastalauseen suur-Tampere -suunnitelmista.

 

Kokoomuksen keravalainen kansanedustaja Eero Lehti on todennut ytimekkäästi Metropoliselvityksestä näin:

 

"Sen voi vetää vessanpöntöstä alas. Se on esimerkki siitä, miten asioita ei tule hoitaa."

 

Silmäilin Metropolialueen esiselvitystä, jonka nimi on räyhäkkäästi;

 

”Metropoli meille kaikille”.

 

Huomasin pintapuolisella vilkaisulla, että monta mutkaa on Kataisella, Urpilaisella ja Virkkusella matkassa, jos aikovat jonkinlaisen kuntauudistuksen runnoa Metropolialueella läpi!

 

Hallituksen pitäisi viimeistään nyt ottaa lusikka kauniiseen käteen ja hyväksyä se, että kunnat ja kansalaiset eivät kaipaa hallituksen suunnittelemaa kuntauudistusta.

 

Hallituksella olisi nyt paljon tärkeämpääkin tekemistä kuin kiusata kansalaisia kuntauudistussuunnitelmillaan!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kuntauudistus, kuntakiusaaminen, Metropoliselvitys, Eero Lehti, kansanedustaja Eero Lehti, Sen voi vetää vessanpöntöstä alas,