Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Osuuskauppavaalit - tunkkainen tuulahdus menneiltä vuosikymmeniltä!

Torstai 21.3.2024 - -Esko Erkkilä-

IMG_9531.JPG

 

S-ryhmän osuuskauppavaalien äänestysaika päättyi eilen ja toivoa sopii, että kyseessä olivat viimeiset osuuskauppavaalit, sillä kyseinen pelleily ei sovi kaupallisen yrityksen toimintaan.

 

Toki osuuskappavaaleissa on kuluneiden vuosien aikana tapahtunut siistiytymistä ja sen ovat havainneet monet aikaisempina vuosina ehdokkaina olleetkin.

 

Taitaa olla vain kymmenkunta vuotta aikaa, kun ”vaaleissa” valitut saivat osuuskaupan ostoksistaan ylimääräisiä alennuksia ja vielä kehtasivat rehennellä asiantilalla!

 

Viimeisin uudistus oli se, kun puolueet olivat vahvasti ja näkyvästi mukana – silloin paikat jaettiin vaaliliittojen kesken, mutta nyt jokainen ehdokas kisailee paikasta edustajistossa henkilökohtaisesti.

 

********************

 

Osuuskauppa on kaupallinen yritys ja olettaisi, että sen ”hallintoon” valitut omaisivat poikkeuksellisen suuret kaupalliset tiedot ja kaupallisen kokemuksen. Näin ei suinkaan ole, sillä useimmat ehdokkaat omaavat kykyjä tyystin toisenlaisilla elämänalueilla – jos niilläkään!

**********

 

Osuuskauppavaalit ovat häpeätahra S-ryhmälle ja toivon tosiaan, että meneillään olevat ”vaalit” ovat kaupparyhmän viimeiset!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Osuuskauppavaalit - tunkkainen tuulahdus menneiltä vuosikymmeniltä!, S-ryhmä, osuuskauppavaalit,