Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Häpeän!

Keskiviikko 11.3.2015 - -Esko Erkkilä-

SOK:lla on televisiossa menossa mainoskampanja, jolla se haluaa lytätä maan rakoon suomalaisen maatalouden ja kotieläintalouden.

 

 

SOK:n mainoskampanja on törkeydessään samalla tasolla, jota SAK yritti toteuttaa ennen vuoden 2007 eduskuntavaaleja, kun näyttelijä Oiva Lohtander esitti öykkäröivää yritysjohtajaa lihapatojen äärellä.

 

 

SAK oli silloin kuitenkin viisas, kun se veti aikomansa mainoksen pois, mutta nyt näyttää siltä, että SOK haluaa perusteellisesti nolata suomalaisen alkutuottajan, suomalaisen elintarviketeollisuuden ja suomalaisen ruokaturvallisuuden.

 

 

SOK aliarvioi suomalaisen kuluttajan omien kaupallisten etujensa alttarille. Aliarviointi tulee toivottavasti kuitenkin SOK:lle kalliiksi, sillä ei suomalainen kuluttaja ole vedettävissä SOK:n hävyttömän mankelin läpi.

 

 

Häpeän omaa toimintaani, sillä minulla on lompakossani S-ryhmän vihreä ”etukortti”.

 

 

Eniten häpeän kuitenkin omaa toimintaani sen vuoksi, että olen joskus alentunut toimimaan asiamiehenä, kun Pirkanmaan Osuuskaupalle eli SOK-laiselle osuuskaupalle on valittu hallintoneuvoston jäseniä.

 

 

Emmin jo silloin, mutta suostuin lähipiirini painostuksesta toimimaan vaaliasiamiehenä.

 

 

On ”satavarmaa”, että en enää kusekaan siihen suuntaan, jossa valitaan SOK-laiselle osuuskaupalle hallintohenkilöitä!

 

 

Häpeän toimintaani!

 

 

Päätökseni on ja pysyy!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: SOK:n häväistyskampanja, SOK häpäisee maidontuottajan, SOK häpäisee alkutuottajan, SOK-osuuskauppojen hallintohenkilöt, Pirkanmaan Osuuskaupan hallintoneuvosto, Oiva Lohtander,