Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Miksi vain nuorille?

Torstai 16.2.2017 - -Esko Erkkilä-

Suomen suurin rekrytointi- ja koulutustapahtuma…

 

 

 

IMG_7396.JPG

 

 

…Rekrytori, järjestettiin eilen Tampereen Messukeskuksessa.

 

 

Tapahtuman ennakkomainonnassa todettiin, että kyse on nuorille suunnatusta tapahtumasta, jossa yritykset, yhteisöt ja oppilaitokset esittelevät avoimia työ- ja opiskelupaikkoja.

 

 

Itse en enää kaipaile työpaikkaa, sillä yli neljänkymmenen vuoden yhtäjaksoinen työura lienee riittävä, mutta kiinnostukseni työelämän kehityssuuntiin vei minut mukaan tapahtumaan.

 

 

Tapasin Messukeskuksen käytävillä ja näyttelyosastoilla useita + 50 – ikäisiä tuttuja, jotka olivat tapahtumassa tosimielellä etsimässä työpaikkaa tai koulutuspaikkaa.

 

 

Tilanne saikin minut lähestymään eräitä tilaisuuden järjestäjiä ja peräämään sitä, että Rekrytori-tapahtumaan pitäisi jatkossa saada erillinen osasto + 50 –vuotiaille, jotka ovat joutuneet joko irtisanotuiksi tai muuten luopumaan työpaikastaan.

 

 

Sain myötämieltä ehdotukselleni.

 

 

Tutuilta saamani palautteen ansiosta perehdyinkin useiden eri näytteilleasettajien osastoihin ja kyselin heidän tarjontaansa + 50-vuotiaille.

 

 

Olin tyytyväinen, että useimmat näytteilleasettajat suorastaan vannoivat, että ikä ei ole este päästä mukaan heidän koulutusohjelmiinsa ja erilaisten ”työnetsintäohjelmien” piiriin.

 

 

Kuulemastani ja kokemastani huolimatta ehdotan, että seuraavaan Rekrytori-tapahtumaan luodaan erillinen osasto työ- ja koulutusmahdollisuuksien etsimiseen henkilöille, jotka ovat iältään + 50 vuotta!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Rekrytori, Rekrytori 2017, Rekrytori 2017 Tampereella, Rekrytori 2017 Tampereen Messukeskuksessa, yli 50-vuotiaiden työllistyminen,