Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Jäljet johtavat sylttytehtaalle

Keskiviikko 2.12.2015 - -Esko Erkkilä-

Luin jostakin, että AKT:n järjettömien tukilakkosuunnitelmien takana olisi ollut SDP.

 

Päädyin omissa ajatuksissani samaan, joten todeksi tuo on uskottava eli jäljet johtavat sylttytehtaalle!

 

Tunnustan, että Juha Sipilän aloitellessa hallitustunnusteluja kannatin mielessäni SDP:n ottamista Keskusta-vetoiseen hallitukseen.

 

Väärin olin kannattamassa, sillä hallitusratkaisun jälkeen SDP on osoittanut kykenemättömyytensä vastuun kantamiseen.

Onneksi Sipilä teki oikean ratkaisun.

 

On suorastaan traagista, jopa pelottavaa, katsella heinäluomien ja lindtmanien alkukantaisia ilmeitä, eleitä ja puheita eduskunnassa, kun nämä SDP:n kellokkaat ovat sylkeneet suustaan sitä suurta pettymystä, jonka aiheutti heidän joutumisensa oppositioon.

 

On selkeästi todettava, että tuolla tavalla ei Suomea laiteta kuntoon!

 

Pelottavaa on ollut seurata myös sitä käyttäytymistä, jolla valistuneiksikin luulemani SDP:n ”vastuuhenkilöt” ovat suhtautuneet valtiovarainministeri Alexander Stubbia vastaan Tampereella tehtyjä häiriökäyttäytymisiä kohtaan.

 

En olisi etukäteen uskonut, että miten ala-arvoisesti ja vastuuttomasti SDP:n tamperelaiset kellokkaat ovat suhtautuneet Valtioneuvoston jäsentä kohtaan tehtyihin sabotaaseihin!

Pelottaa seurata sitä tukea, jota esim. eräät SDP:n tamperelaiset kaupunginvaltuutetut ovat antaneet Stubbia häirinneille tai hänen päälleen Coca-Colaa heitelleille sabotööreille!

 

 

Ovatko vuoden 1918 tapahtumat saamassa toiston sata vuotta Vapaussodan jälkeen?

 

 

 

-Esko Erkkilä-

2 kommenttia . Avainsanat: Jäljet johtavat sylttytehtaalle eli SDP:n puoluetoimistolle, AKT:n tukilakkosuunnitelmat ja SDP, SDP, AKT, sabotaasit Tampereen Yliopistolla, sabotaasit Koskikeskuksessa, Alexander Stubbin häirintä, Tampereen Yliopisto, Tampereen Koskikeskus,

Suomen nopea elpyminen on tosiasia

Torstai 2.9.2010 - -Esko Erkkilä-

Haastava otsikko, mutta se näyttää päivä päivältä muodostuvan yhä enemmän totuudeksi.

 

Erilaisten tutkimuslaitosten kansan keskuudessa toteuttamat gallup-kyselyt ja pankkien talousviisaiden diasulkeiset kertovat, että maan taloustilanne on kohenemassa ennakoitua nopeammin.

 

Kehitys on tunnustus Keskustan johdolla toteutetulle talouspolitiikalle ja myrkkyä kaikkea arvostelevalle demari-porukalle.

 

Matti Vanhasen kaukokatseisuus on saamassa palkinnon - harmi, että Vanhanen on siirtynyt sivuun ja ei saa sitä tunnustusta, jonka hän ansaitsisi.

 

Pääministeri Mari Kiviniemen hallitus on entisestään terävöittänyt edellisen hallituksen linjauksia ja tulosta syntyy.

 

Talouden ennakoitua nopeampi elpyminen sataa huhtivaaleissa hallituspuolueiden laariin ja saattaa SDP:n entistä pahempaan ahdinkoon. Koska sammuvat valot SDP:n puoluetoimistosta?

 

Ruuan arvonlisäprosentin alentaminen, tulossaoleva takuueläke ja ydinvoimaratkaisun aikaansaama myönteinen yritysilmapiiri ovat  ratkaisevassa asemassa, kun tarkastellaan viime kuukausien päätöksiä.

 

Taloustilanteen koheneminen ei vielä ole varmaa, sillä kansainväliset ongelmat saattavat nopeastikin vaikuttaa negatiivisesti. Hereillä on siis oltava, mutta pienoiseen hengähdystaukoon on nyt mahdollisuus.

 

Vanhasen ja Kiviniemen sekä heidän hallitustensa oikein mitoitetut ja oikein ajoitetut toimenpiteet luovat rohkaisevan taustan sille toiminnalle, jonka perusteella kansalaiset huhtikuussa 2011 arvioivat hallituspuolueiden ja oppositiopuolueiden eväät rakentaa Suomea seuraavan vaalikauden aikana.

 

Hallituspuolueiden kannalta näkymät ovat valoisat!

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Mari Kiviniemi, Matti Vanhanen, Keskusta, SDP, SDP:n puoluetoimisto,