Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kokoomuksen askeleet oikealle merkitsevät ennenaikaisia eduskuntavaaleja?

Lauantai 10.11.2012 - -Esko Erkkilä-

Elinkeinoministeri Jyri Häkämiehen valinta EK:n toimitusjohtajaksi merkitsi Jan Vapaavuoren siirtymistä uudeksi elinkeinoministeriksi.

 

Siirto on uusi askel Kokoomuksen siirtymisessä oikealle.

 

Pieni uutiskertaus;

 

  • Kokoomuksen puoluevaltuusto hyväksyi taannoin aloitteen, jonka mukaan ensimmäisestä sairauspäivästä ei maksettaisi palkkaa. Päätös syntyi vastoin puheenjohtaja ja maan pääministeri Jyrki Kataisen tahtoa.

 

Puoluevaltuusto päätti lisäksi, että kaksi seuraavaa viikkoa sairastaja saisi vain 80 prosenttia palkastaan.

 

  • Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Saul Schubak vaati poistamaan lapsilisät, sillä hänen mielestään ne tukevat "huonomman aineksen" lisääntymistä.

  • Kokoomuksen Harri Bogomoloff haluaa lakkauttaa Lapin yliopiston, koska yliopistosta maisterin tai peräti tohtorin paperit hankkineet eivät hänen mielestään kelpaa  edes lumen luontiin.

 

Jyri Häkämies osaa katsoa eteenpäin ja kaukokatseisuutensa ansiosta hän hyppäsi pois hukkuvasta laivasta – Kataisen-Urpilaisen hallitus on upottamassa itsensä lisäksi koko Suomen.

 

Suomi-laivan uppoamisesta antaa vahvan ennusteen maamme vaihtotaseen  vakava alijäämäisyys.

 

Onko  kuntaministeri Henna Virkkusen valtiosihteeri Anna-Kaisa Ikosen tähyäminen Tampereen pormestariksi samanlaista henkilökohtaista viisautta kuin oli Jyri Häkämiehellä?

 

Vahva vinkki hallituksen lopullisesta hajoamisesta on, kun Jyrki Katainen alkaa vakavasti tehdä töitä siirtyäkseen Suomen seuraavaksi EU-komissaariksi!

 

 

Otaksun, että Tampereen Keskustorille rahdataan vaalimökit jo pian uusien eduskuntavaalien merkeissä?

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Jyri Häkämies, Jan Vapaavuori, Elinkeinoelämän Keskusliitto, EK, Jyrki Katainen, Kokoomuksen puoluevaltuusto, Saul Schubak, Henna Virkkunen, Anna-Kaisa Ikonen, Harri Bogomoloff, Lapin Yliopisto,

Kokoomus: "Lapsilisä on kenties yksi yhteiskuntamme haitallisimmista tuista?"

Tiistai 6.11.2012 - -Esko Erkkilä-

Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Saul Schubak haluaa, että lapsilisät poistettaisiin. Schubakin mukaan lapsilisät ovat tulonsiirtoa hyväosaisilta vanhemmilta heille, jotka hankkivat lapsia saadakseen rahaa.

 

Varapuheenjohtaja Schubak´n mielipide on vaikuttavaa tekstiä. Hän toteaa mm. näin:

 

 

"Lapsilisät pitäisi ehdottomasti poistaa. On järjenvastaista että tuemme heikomman aineksen lisääntymistä ja sitten ihmettelemme miksi täällä on huumeriippuvaisina syntyviä lapsia ja huostaanottoja alkoholistivanhemmilta

 

 

Mä nimenomaan haluun eugeniikasta eroon ja terveen järjenkäytön takaisin lastenhankintaan. Lapsilisä on kenties yksi yhteiskuntamme haitallisimmista tuista"

 

 

On valitettavaa, että varapuheenjohtaja Schubak´n mielipide tuli julkisuuteen vasta kunnallisvaalien jälkeen. Olisi ollut ehdottoman välttämätöntä, että se olisi ollut tiedossa Kokoomuksen linjauksena ennen kunnallisvaaleja.

 

Lapsilisät on saatu monien taistelujen tuloksena yhteiskuntamme erääksi peruspilariksi.

 

Yksi kokoomuslainen höyrypää ei saa muuttaa asioita niin, että lapsilisien maksaminen lopetettaisiin.

 

Kaipaan pääministeri Jyrki Kataisen selkeää ulostuloa siitä, että onko Kokoomuksen tahto todellakin lapsilisäjärjestelmän poistaminen. Jonkin tuikituntemattoman-Tujusen vakuuttelut eivät näin suuressa asiassa riitä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kokoomus. Lapsilisä on kenties yksi yhteiskuntamme haitallisimmista tuista, Saul Schubak, Jyrki Katainen, lapsilisien poistaminen, lapsilisän poistaminen. Kokoomus haluaa poistaa lapsilisät,