Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Onnex on noita koneita!

Sunnuntai 24.9.2023 - -Esko Erkkilä-

Olen ikäluokkaa, joka on nuoruudessaan tottunut käyttämään lapiota ja rautakankea maanrakennustöissä ja kuljetushommissa hevosvetoisia kärryjä tai rekeä.

 

Onneksi kehitys on kehittynyt ja kaikki on toisin!

 

Seurasin eilen, kun esikoisemme oli kaivanut betoniset rumpuputket ihmisten ilmoille ja oli kuljettamassa niitä osaomistamansa metsäpalstan uuteen rumpuun.

 

Kas näin se tapahtui:

 

 

IMG_8617.JPG

 

 

IMG_8622.JPG

 

 

IMG_8623.JPG

 

**************

 

Aika entinen ei enää palaa - onneksi!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Onnex on noita koneita!, pienoiskaivinkone, kaivinkone, siltarummut, betoniset siltarumpuputket, kauhakuormaaja, kehitys on kehittynyt, aika entinen ei enää palaa, aika entinen ei enää palaa - onneksi!,

Seurasimme kuningasparin sekä kruununprinsessa Victorian ja kruununprinssi Carl Philip´n kanssa Ruotsi-Suomi -maaottelua.

Sunnuntai 3.9.2023 - -Esko Erkkilä-

Yleisurheilumaaottelu Ruotsin kanssa alkoi eilen Tukholman Olympiastadionilla ja lopputulos ratkaistaan tänään.

 

Saimme Rouvan kanssa seurata Ruotsi-ottelua joskus 1980-luvun puolivälissä aitiopaikalta Tukholman Olympiastadionilla.

 

Olimme saaneet paikat pääkatsomosta maaliviivan kohdalta ja kuningaspari istui kohdallamme muutama penkkirivi ylempänä.

 

Kuningasparin ja prinsessa Victorian käyttäytyminen oli hillittyä, mutta prinssi Carl Philip eli pikkupojan koko tarmolla maaottelun kiihkeissä tunnelmissa.

 

Prinssille oli hankittu Ruotsin väreissä oleva ”lakki”, jossa olevia käsiä pystyi taputtamaan yhteen, kun veteli ”käsiin” kiinnitettyjä siimoja!

 

*********************

 

Muisteluksestani on kulunut kolmisenkymmentä vuotta ja tuskin nykypäivänä enää olisi mahdollista, että tavalliset (naapurimaankaan) kansalaiset pääsisivät noin lähelle Ruotsin kuninkaallisia!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Seurasimme kuningasparin sekä kruununprinsessa Victorian ja kruununprinssi Carl Philip´n kanssa Ruotsi-Suomi -maaottelua., Ruotsi-Suomi -maaottelu, Suomi-Ruotsi -maaottelu. Ruotsin kuningaspari. kruununprinsessa Victoria, kruununprinssi Carl Philip,

Nyt Keskustan puoluesihteerikisaan tuli säpinää!

Lauantai 26.8.2023 - -Esko Erkkilä-

Keskusta tulee valitsemaan uuden puoluesihteerin Turussa 23.9.2023 järjestettävässä puoluekokouksessa.

 

Puoluesihteerikisaan tuli säpinää, kun…

 

 

IMG_8390.JPG

 

…Keskustan Pirkanmaan piirin toiminnanjohtaja Pirjo Ala-Hemmilä ilmoittautui kisaan.

 

**********************

Pirjo Ala-Hemmilä on lyhyessä ajassa saanut uutta virtaa alamaissa olleen Keskustan Pirkanmaan piirin toimintaan ja nyt laajat joukot luottavat, että ”Pilkku” saa uutta suuntaa myös Keskustan valtakunnalliseen toimintaan.

 

*******************

 

Pirjo Ala-Hemmilä oli keskeinen toimija, kun Keskustan eduskuntaryhmä järjesti yleisötilaisuuden Tampereen Keskustorilla tiistaina 22.8.2023.

 

 

IMG_8392.JPG

 

Pirjo Ala-Hemmilä ja musiikkineuvos Mikko Alatalo omasivat keskeisen roolin yleisötilaisuuden onnistumisessa!

 

Tuen Pirjo Ala-Hemmilää Keskustan puoluesihteerikisassa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Nyt Keskustan puoluesihteerikisaan tuli säpinää!, Pirjo Ala-Hemmilä, "Pilkku" Ala-Hemmilä. Pirjo Ala-Hemmilä Keskustan puolue´sihteeriksi, Keskustan puoluesihteeri, Keskustan puoluekokous, Keskustan puoluekokous Turussa 2023, Musiikkineuvos Mikko Alatalo,

Tamperelaiset sekä pirkanmaalaiset noudattivat Keskustan toivomusta ja tulivat yhteen!

Perjantai 25.8.2023 - -Esko Erkkilä-

Keskustan edunkuntaryhmä kokoontui Tampereella tiistaina 22.8.2023 ja järjesti illalla Keskustorilla yleisötilaisuuden…

 

 

IMG_8411.JPG

 

…jonne kutsui tamperelaiset sekä pirkanmaalaiset!

 

 

IMG_8403.JPG

 

Väki noudatti kutsua ja Keskustorilla oli väkeä paljon!

 

 

IMG_8401.JPG

 

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko ja Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen toivat terveiset puolueen johdolta.

 

 

IMG_8406.JPG

 

 

Annika Saarikko kruunasi yleisötilaisuuden puheenvuorot omalla esiintymisellään!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tamperelaiset sekä pirkanmaalaiset noudattivat Keskustan toivomusta ja tulivat yhteen!, Keskustan eduskuntaryhmä, Keskustan eduskuntaryhmä Tampereella, Antti Kurvinen, Annika Saarikko,

Tampereen läntinen kehätie merkitsee, että ohikulkijat eivät joudu eksymään Tampereen keskustaan

Tiistai 22.8.2023 - -Esko Erkkilä-

Tampereen kaupunkiseutua kiertävä Tampereen kehätie koostuu Tampereen läntisestä ja Tampereen itäisestä kehätiestä.

 

Olen Tampereen läntisen kehätien ahkera tienkäyttäjä ja osaan arvostaa sitä vaivatonta liikkumista, jonka tuo tie tarjoaa.

 

Tampereen läntisen kehätien pituus on 21 kilometriä ja sen jatkeena olevan Tampereen itäisen kehätien pituus on 10 kilometriä.

 

Tampereen läntinen kehätie antaa Helsingin seudulta Etelä-Pohjanmaalle matkaaville joutuisan reitin, mutta se antaa myös minun mökkimatkalleni hienon mahdollisuuden saada matkustaa mökille karttaen Tampereen keskustaa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tampereen läntinen kehätie merkitsee että ohikulkijat eivät joudu eksymään Tampereen keskustaan, Tampereen ohitustie, Tampereen läntinen ohitustie, Tampereen itäinen ohitustie, Tampereen kehätie, Tampereen läntinen kehätie, Tampereen itäinen kehätie,

Se on nyt selvää, että mustikkasato jää pieneksi!

Tiistai 15.8.2023 - -Esko Erkkilä-

Tein eilen kahdella perinteisellä mustikkapaikallani tutkimusmatkan ja totesin, että tänä vuonna ei tarvitse niiltä paikoilta odottaa mustikkasatoa.

 

Tutkimusmatkani tulokset yllättivät, mutta toisaalta ne helpottivat, sillä nyt on turha jatkaa mustikan poimintamatkoja entisille mustikkapaikoille.

 

Onneksi pensasmustikkamaat ovat tuottamassa kohtuullisen sadon!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Se on nyt selvää että mustikkasato jää pieneksi!, mustikka, mustikkasato, pensasmustikka,

Tasavallan Presidentti on Puolustusvoimien Ylipäällikkö

Lauantai 12.8.2023 - -Esko Erkkilä-

Suomessa Tasavallan Presidentti on perustuslain mukaan Puolustusvoimien Ylipäällikkö, missä ominaisuudessa hän muun muassa ylentää kaikki upseerit.

 

Olen aikoinaan saanut kolme upseeriylennystä eli vänrikiksi, luutnantiksi ja yliluutnantiksi – kaikkien noiden ylennysten myöntäjänä on toiminut Tasavallan Presidentti.

 

Seuraavat Presidentinvaalit järjestetään tammikuussa 2024 ja nyt noihin vaaleihin on ilmoittautunut vain yksi kärkiehdokas, joka on suorittanut varusmiespalveluksen eli Olli Rehn ja hän on kriteerieni mukaan ainoa kelvollinen myös Puolustusvoimien Ylipäälliköksi.

 

Olli Rehn on sotilasarvoltaan luutnantti, joten pyydän ”konsulenttien” heräävän ja huolehtivan, että Rehn ylennetään viimeistään joulukuun 6. päivänä yliluutnantiksi.

 

Pekka Haavisto, Mika Aaltola sekä Jussi Halla-aho eivät ole suorittaneet varusmiespalvelusta eli he eivät omaa pätevyyttä Puolustusvoimien Ylipäälliköksi.

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tasavallan Presidentti on Puolustusvoimien Ylipäällikkö, Tasavallan Presidentti, Puolustusvoimien Ylipäällikkö, Olli Rehn, luutnantti Olli Rehn, Pekka Haavisto ei ole käynyt varusmiespalvelusta, Jussdi Halla-aho ei ole käynyt varusmiespalvelusta, Aaltola,

Eipä haittaa, vaikka uudet perunat eivät ehtineetkään Juhannukseksi!

Tiistai 11.7.2023 - -Esko Erkkilä-

Trekooliviljelijän tavoite on, että hän saa omalta palstaltaan uudet perunat Juhannukseksi.

 

En käytä perunanviljelyssä mitään poppaskonsteja, joten saimme ensimmäiset uudet perunat omalta maaltamme vasta heinäkuun alkupäivinä.

 

IMG_8119.JPG

 

Uusien perunoiden saaminen vasta heinäkuun puolella ei vähääkään vaikuttanut vähättelevästi siihen makunautintoon, jonka uudet perunat aina tuovat.

*************

 

Olemme toki nauttineet uusia perunoita jo aiemminkin, mutta eiväthän kaupasta ostetut uudet perunat ole lainkaan samanvertaisia omalta maalta saatuihin verrattuna!

 

Uusien perunoiden saaminen kattilaan vajaan puolen tunnin kuluttua niiden nostamisesta ja sillien käyttäminen kyytipoikana ovat sellainen makunautinto, että muuta ei tarvita!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Eipä haittaa vaikka uudet perunat eivät ehtineetkään Juhannukseksi!, Uudetperunat, uudetperunat Juhannukseksi, Uudetperunat ja silli,

Pörssisähkön ansiosta trekoolimaiden sadettaminen oli edullista!

Lauantai 8.7.2023 - -Esko Erkkilä-

Kevättalvella en ehtinyt solmimaan hinnaltaan kohtuullista sähkösopimusta ja sen vuoksi siirryinkin mökkimaailmassa pörssisähköön.

 

”Sattuneesta syystä” touko- ja kesäkuussa tarvitsin sähköä vain trekoolimaiden sadettamiseen ja sähkönkulutukseni tuona aikana oli 77,33 kWh.

 

Toukokuussa NPS-pörssihintani oli 1,46 snt/kWh ja kesäkuussa 5,78 snt/kWh.

 

Hintoihin lisättiin perusmaksua 3,90 €/kk ja sähköyhtiön marginaalia 0,39 snt/kWh.

 

Touko-kesäkuussa mökkini sähkölasku oli yhteensä 12,16 euroa!

 

Seuraavan sähkölaskuni arvioitu eräpäivä 17.08.2023 ja silloin selviää, että mikä on heinäkuussa ollut pörssisähkön kWh-hinta!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pörssisähkön ansiosta trekoolimaiden sadettaminen oli edullista!, pörssisähkö, Imatran Seudun Sähkö Oy, sähköyhtiön marginaali pörssisähkössä, perusmaksu pörssisähkössä,

Keltainen kurjenmiekka on rantamaiseman ja kosteikon komistus

Lauantai 1.7.2023 - -Esko Erkkilä-

On jo yli nelisenkymmentä vuotta siitä, kun ihailin naapurimme savikuopassa kasvavia keltaisia kurjenmiekkoja.

 

Sain luvan, jotta kaivoin muutaman juurakon ja siirsin ne mökillemme.

 

 

IMG_8066.JPG

 

Nyt nuo aikanaan Lepomäen savikuopasta kaivetut kurjenmiekat jatkavat elämäänsä mökkimaailmassamme Viljakkalan Majajärvellä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Keltainen kurjenmiekka on rantamaiseman ja kosteikon komistus, kurjenmiekka, keltainen kurjenmiekka, Viljakkala, Viljakkalan Majajärvi,

Elämmekö suurten muutosten aikaa?

Tiistai 27.6.2023 - -Esko Erkkilä-

Wagner-yksikön eteneminen Moskovan porteille ja siihen liittyvät monet seikat saattavat merkitä suuria muutoksia koko maailman rakenteissa.

 

Selvältä näyttää nyt, että presidentti Putinin asema on horjumassa ja siihen kehitykseen on kaikkien hyvä olla tyytyväisiä.

 

Toisaalta Putinin ajaminen nurkkaan saattaa merkitä, että Putin painaa ydinasenappia ja se ei merkitse hyvää.

 

Elämme jännittäviä aikoja!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Elämmekö suurten muutosten aikaa?, Putin, Vladimir Putin,

Halvaks on tullu!

Maanantai 29.5.2023 - -Esko Erkkilä-

Eilen Tampereella päättyneet jääkiekon MM-kisat jäävät historiaan katsojien kannalta kalliina kisoina, sillä pääsyliput ainakin viimeisimpiin otteluihin maksoivat jopa 300 euroa per kappale!

 

Seuraan toki jääkiekkoa, mutta viimeisimmästä ottelusta, jossa olin katsomossa, on kulunut jo hyvän verran yli kymmenen vuotta.

 

Työelämän aikana sain osallistua kiekko-otteluiden katsomiseen tavallaan korruptiomielessä, sillä sain isännöidä asiakkaidemme osallistumisia jääkiekko-otteluiden katsomiseen.

 

Olen toki kerran saanut osallistua kiekko-ottelun katsomiseen omakustannuksellisesti ja se tapahtui joskus 2000-luvulla Porissa, kun jonkun kokouksen yhteydessä olin yleisönä paikallisen kiekkoseuran kotiottelussa.

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Halvaks on tullu! Jääkiekon MM-kisat Tampereella 2023,

Kastelupumppu pelittää!

Torstai 25.5.2023 - -Esko Erkkilä-

Riittävän kasteluveden saaminen on perusedellytys trekoolimaiden viljelyssä.

 

Kasteluvettä Majajärvessä riittää ja kun aikoinaan hommasin sinne kasteluputkiston runkoverkoston ja viime syksyllä asensin kaikki yhdeksän venttiiliä neljänkymmennenviiden asteen kulmaan, niin eilen sain kasteluhommat pelittämään!

 

 

IMG_7839.JPG

 

Kastelupumpun kasteleminen ei tietysti ole suotavaa, mutta se kertoo, että pumppu on kunnossa.

 

 

IMG_7843.JPG

 

Pumppu pystyy vaivattomasti pyörittämään kahta sadetinta ja niiden sadetusala kattaa täydellisesti mansikkamaamme!

 

 

Mökillämme on käytössä pörssisähkö eli ainakin eilen sadettaminen oli hinnaltaan edullista!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

1 kommentti . Avainsanat: Kastelupumppu pelittää!, puutarhamaiden kastelu, trekoolimaiden kastelu, pörssisähkö,

Joko Tampereelle tulee kiekkokansaa?

Torstai 11.5.2023 - -Esko Erkkilä-

Omakotitalomme sijaitsee Tampereella täsmälleen sen laskeutumislinjan alla, jota kautta tapahtuu lentokoneiden laskeutuminen Tampere-Pirkkalan lentokentällä. 

 

Totesin eilen, että kaksikin tavallisuudesta poikkeavaa suurikokoista lentokonetta laskeutui itäistä laskeutumisreittiä Pirkkalaan.

 

Oletan, että ainakin toisen – sen nelimoottorisen osalta – oli kyse jääkiekon MM-kisoista.

 

Jääkiekon MM-kisojen seuraaminen jää osaltani siihen, että seuraan kisoihin liittyvää lentoliikennettä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Joko Tampereelle tulee kiekkokansaa?, Jääkiekon MM-kisat 2023,

Tampereella Vasemmistoliitto ja jopa Kristilliset ajoivat kahdeksassa vuodessa Keskustan ohi!

Perjantai 5.5.2023 - -Esko Erkkilä-

Neljässäkin vuodessa eli yhdessä vaalikaudessa voi puolueiden välillä tapahtua merkittäviä muutoksia, mutta kahdeksassa vuodessa muutokset voivat olla dramaattisia.

 

Seuraavassa vertailen puolueiden menestystä Tampereella vuoden 2015 ja vuoden 2023 eduskuntavaalien tulosten pohjalta.

 

Vertailu on minulle osittain henkilökohtaista, sillä olin vuonna 2015 Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtaja.

 

  • vertailujaksolla puolueiden kärkipaikka vaihtui ja vaihtui selvästikin, sillä SDP ajoi selvästi suurimmaksi puolueeksi (27,6 %) ja Kokoomus sai tyytyä 22,6 prosenttiin annetuista äänistä.

  • Perussuomalaiset saivat hieman lisää %-osuutta (14,7 -> 15,8), mutta hyvin maltillisesti

  • positiivista oli se, että Vihreiden ääniosuus aleni 15,0 prosentista 11,1 prosenttiin – järki alkoi voittamaan siis Tampereellakin

  • suurimman ääniromahduksen kahdeksan vuoden aikana koki kuitenkin Keskusta, sillä puheenjohtamani Keskusta vuonna 2015 keräsi 10,5 prosentin kannatuksen, mutta viime Eduskuntavaaleissa Keskustan ääniosuus Tampereella oli vain 3,6 prosenttia!

 

 

Pohjalla ollaan vai ollaanko!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tampereella Vasemmistoliitto ja jopa Kristilliset ajoivat kahdeksassa vuodessa Keskustan ohi!, Tampereen Vasemmistoliitto, Tampereen Kristiilisdemokraatit. Tampereen Perussuomalaiset, Tampereen SDP, Tampereen Kokoomus,

Vappu on oikein sopiva sonnanajopäivä!

Maanantai 1.5.2023 - -Esko Erkkilä-

Tänään vietämme Vappua ja entisaikaan se oli meillä ja naapureilla sonnanajopäivä!

 

Vasikoiden karsinat tyhjennettiin ja sonnat pudotettiin sontaluukusta ruumaan, josta ne muun sonnan ohella lastattiin hevosen vetämään aisarekeen ja kuljetettiin kynnöspellolle pattereihin!

 

Joskus reenjalasten alla oli luntakin ja silloin hevonen pääsi vähemmällä.

 

Meillä navetta oli ja on yhä edelleen rinteessä ja pudotusta sontakourusta ruumaan on yli kaksi metriä – tämä mahdollisti sen, että en ole milloinkaan joutunut heittelemään lehmien sontaa tai vasikankarsinoiden sontaa ylöspäin.

 

Sonta oli ja on yhä edelleen arvokasta ravinnetta kasveille ja sonnankäyttö on kierrätystä parhaimmillaan. Valitettavasti kotieläintiloja on nykyään niin vähän ja harvassa, että sontaa riittää vain harvoille peltolohkoille.

 

 

 

Toki Vapunpäivänä voi tehdä muitakin töitä, mutta sonnanajoon se on oikein sopiva päivä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vappu on oikein sopiva sonnanajopäivä!, Vapunpäivä ja sonnanajo, Sonnanajo, Sonnanajopäivä, Vasikoiden karsinat, aisareki,

Kesäkiekkojen aika!

Maanantai 24.4.2023 - -Esko Erkkilä-

On taas aika, jolloin on arvioitava, että voiko luopua talvirenkaista ja siirtyä kesärenkaisiin.

 

Menneen viikonvaihteen aikana teimme perhekunnassamme päätöksen, että nyt on kesäkiekkojen aika!

 

Renkaiden vaihtaminen on aina melkoinen ruljanssi, sillä varsinaisen renkaidenvaihdon lisäksi on varastosta haettava uudet renkaat, pestävä vaihdetut renkaat ja vietävä vaihdetut renkaat puolestaan varastoon.

 

 IMG_7660.JPG

 

Viikonvaihteessa oli vuorossa neljien talvirenkaiden vaihtaminen kesärenkaisiin, mutta se ei ollut kuitenkaan koko totuus, sillä yhdet renkaat oli jo vaihdettu ja yhdet renkaat jäivät vielä vaihtamatta!

 

 

IMG_7662.JPG

 

Renkaidenvaihtoshowssa roolini oli renkaiden peseminen ja tärkeä oli sekin rooli!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kesäkiekkojen aika!, Kesärenkaiden vaihtaminen,

Klapinikkarin ihannekelit jatkuvat!

Sunnuntai 16.4.2023 - -Esko Erkkilä-

Olkiluoto 3 aloittaa säännöllisen sähköntuotannon tänään klo 02.00 ja oletettavaa on, että sähkönhinta tulee alenemaan.

 

Olkiluoto 3:n aloittaminen on positiivinen seikka, mutta se ei saa heikentää muiden energiantuotantomuotojen kehittämistä.

 

Meillä klapien käyttäminen lämmönlähteenä on keskeisessä roolissa ja sen mahdollistaa mm. se, että omakotitalossamme on puilla lämpiävä sauna sekä takka, jota ”pakkasaikana” lämmitimme päivittäin.

 

 

IMG_7636.JPG

 

Klapihommat on viime talven ja kulumassa olevan kevään osalta tehty – nyt vaan odotellaan aurinkoisten päivien jatkumista, jotta klapit kuivuvat.

 

Eivätköhän nämä klapit riitä ensi talven ajaksi!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Klapinikkarin ihannekelit jatkuvat!, polttopuut, klapit, saunan lämmitys, takanlämmitys, polttopuut talveksi, Olkiluoto 3,

Hyvä palvelu ja nopea toiminta ovat autokorjaamoiden menestystekijöitä!

Keskiviikko 12.4.2023 - -Esko Erkkilä-

Rouvalla on autona Ford Fiesta ja minulla Ford Focus.

 

Automme ovat jo iäkkäitä ja osittain sen vuoksi emme tukeudu niiden huoltohommissa Ford-merkkiliikkeisiin, vaan olemme…

 

 

IMG_7608.JPG

 

…Tampereen Sarankulmassa sijaitsevan Vianor-yrityksen asiakkaita.

 

 ************

 

Taas eilen sain vahvistuksen sille, että olemme oikean yrityksen asiakkaita, sillä Focukseni jarrusysteemi on ilmoitellut viasta jo useita päiviä.

 

Eilen ongelmani kasvoivat, sillä vasemman etupyörän ongelmat kasvoivat suuriksi ja koko pyörän lämpötila kohosi epänormaaliksi.

 

**************

 

Sain korjaamoajan ensi torstaiksi, mutta vei autoni korjaamolle jo eilen ennen puoltapäivää.

 

Iltapäiväkolmen aikaan sain puhelinsoiton, jossa kerrottiin, että autoni on korjattu ja noudettavissa!!!

 

Kiitokset Tampereen Sarankulmassa sijaitsevalle Vianor´lle autoni nopeasta ja hinnaltaan edullisesta korjaamisesta!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hyvä palvelu ja nopea toiminta ovat autokorjaamoiden menestystekijöitä!, autokorjaamot, Vianor, Vianor-korjaamo Tampereen Sarankulmassa, Ford Fiesta, Ford Focus, Ford,

77-vuotias Kalervo Kummola on ryhtymässä Tampereen pormestariksi?

Perjantai 7.4.2023 - -Esko Erkkilä-

Tämänpäiväisen blogijuttuni otsikko päättyy kysymysmerkkiin, sillä politiikassa mikään ei ole ennen lopullisia päätöksiä varmaa.

 

75-vuotiaana kannatan, että minua pari vuotta vanhemmasta ”rautakansleri” Kalervo Kummolasta leivottaisiin Tampereen seuraava pormestari.

 

Tampereen pormestarin paikka tuli avoimeksi, kun pormestariutta hoitanut kokoomuksen Anna-Kaisa Ikonen valittiin kansanedustajaksi ja samoin tapahtui myös Tampereen apulaispormestari kokoomuksen Aleksi Jäntille.

 

Kannatan Kummolan valintaa pormestariksi ja siihen on muutamia – osin humoristisiakin – perusteita.

 

Kas näin:

 

  • olen joistakin vinkkeleistä tarkasteltuna yhdennäköinen Kalervo Kummolan kanssa ja sen vuoksi olenkin ainakin kahdesti saanut jääkiekko-otteluiden erätauoilla miesten vessoissa kommentteja; ”saatana, mitä tuo Kummola täällä tekee”!

 

Tapasin joskus Kummolan silmälääkärin vastaanotolla ja kerroin hänelle saamistani yhdennäköisyyskommenteista – Kummola kommentoi kertomaani näin:

 

        ”On sullakin ristinsä!”

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: 77-vuotias Kalervo Kummola on ryhtymässä Tampereen pormestariksi?, Kalervo Kummola, Anna-Kaisa Ikonen, Aleksi Jäntti, Tampereen pormestari,

Vanhemmat kirjoitukset »