Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Suoraselkäistä toimintaa

Lauantai 11.4.2020 - -Esko Erkkilä-

Huoltovarmuuskeskuksen suorittama suojavälineiden hankintaprosessi muodostui täydelliseksi farssiksi ja todellinen syyllinen asiaan nähdäkseni on hankinta- ja kauppasopimuksen tehnyt Huoltovarmuuskeskuksen työntekijä.

 

Yrityksen toimitusjohtaja kuitenkin vastaa koko johtamansa organisaation toiminnasta ja sen seurauksena Huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtaja sai lähteä.

 

Arvostan tässä prosessissa kahden henkilön toimintaa ja toinen heistä on…

 

 

IMG_7583.JPG

 

…eilen eronnut Huoltovarmuuskeskuksen entinen toimitusjohtaja Tomi Lounemaa, joka toissaillan televisiolähetyksessä selkeästi otti vastuun johtamansa yrityksen toiminnasta.

 

**************

 

Toinen arvostustani nauttiva on pääministeri Sanna Marin, joka eilen hyvissä ajoin totesi, että Huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtaja ei nauti hänen luottamustaan ja Marinin toteamus johtikin nopeasti siihen, että Lounamaa ilmoitti eroavansa tehtävästää.

 

Marinin toteamus on sikälikin arvokas, että Huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtaja on taustaltaan demari.

 

 

*********************

 

 

 

Onnettomasta suojainkaupasta totean vielä sen, että Tiina Jylhän kanssa kauppasopimuksen tehneet ovat kulkeneet markettien kassajonoissa silmät kiinni, sillä humpuukilehtien myyntijulisteet ovat jo vuosikaupalla kertoneet, että millainen henkilö Tiina Jylhä on – Tiina Jylhän toteaminen kelvottomaksi kauppakumppaniksi ei olisi tarvinnut mitään sen kummenpaa ”auditointia”!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tomi Lounemaa, Huoltovarmuuskeskus, Huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtaja Tomi Lounemaa, Huoltovarmuuskeskus, Tiina Jylhä, humpuukilehdistö,