Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Maatalouden ahdinkoa ei käsitelty lainkaan A2:n Taloustalkoissa 18.4.2016

Keskiviikko 20.4.2016 - -Esko Erkkilä-

Osallistuin kutsuttuna studiovieraana A2 Taloustalkoisiin YLE TV 2:lla Mediapoliksella maanantaina 18.4.2016.

 

 

Tilaisuudesta on paljonkin kerrottavaa, mutta nyt puutun vain siihen, että maatalouden ahdinkoa ohjelmassa ei käsitelty lainkaan.

 

 

 

yle1.jpg

 

 

”Loppukättelyssä” otin asian esille ohjelman juontajien Annika Damströmin sekä Markus Liimataisen kanssa.

 

 

Molemmat kiittivät antamastani palautteesta ja taisi olla Annika, joka totesi, että siinä olisi aihetta puolentoista tunnin pituiseen ohjelmaan.

 

 

Maatalouden ahdinkoon on monia syitä ja eräs keskeinen syy on S-ryhmän aloittama halpuutuskampanja, joka on jo nyt aiheuttanut maataloudelle 300 miljoonan euron tulonmenetyksen.

 

 

Jos maatalouden ahdinkoa käsittelevä ohjelmakokonaisuus toteutuu, niin toivon, että keskustelun osanottajina ovat ainakin kaikki viime maanantai-illan vasemmistolaiset jäsenet sekä keskeiset ay-änkyrät.

 

 

Molempien em. tahojen paikallaolo on välttämätöntä sen vuoksi, että maatalouden ahdinko heijastuu suoraan elintarviketeollisuuteen, kuljetukseen, logistiikkaan sekä moniin muihinkin aloihin, jotka perinteisesti ovat olleet vasemmiston eli SDP:n ja Vasemmistoliiton kannattajakunnan keskeisiä toimialoja.

 

 

Paljon asioita on muuttunut, mutta yksi on ja pysyy:

 

 

Kaikki syövät talonpojan kädestä!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: A2-ilta, A2ilta, TV2, A2:n Taloustalkoot 18.4.2016, maatalouden ahdinko, halpuutus, Kaikki syövät talonpojan kädestä,