Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Italiassa keitetyn kananmunan saaminen aamupalapöytään vaatii omatoimisuutta

Keskiviikko 31.10.2018 - -Esko Erkkilä-

Mielelläni nautin hotelliaamupalalla keitetyn kananmunan.

 

 

Italiassa keitetyn kananmunan saaminen aamupalapöytään vaatii melkoista omatoimisuutta, mutta kerran jaksoin ahertaa taannoisella Italian-matkallamme, että saatoin nauttia keitetystä kananmunasta!

 

 

 

IMG_4800.JPG

 

 

Italialaishotellin aamupalapöydässä on kyllä kananmunia, mutta ne ovat raakoja!

 

 

Raakojen kananmunien vieressä on keitto-ohje: ”Dip your egg in boiling water” ja ohjeessa kerrotaan, että;

 

  • 3 - 4 minuutin keittäminen = pehmeä kananmuna
  • 6 minuuttia = kova kananmuna
  • 15 minutes ideal cooking of boiled egg

 

 

 

IMG_4801.JPG

 

 

Kuumavesikattilan vierellä on kananmunien omatoimiseen keittämiseen tarkoitettuja härpäkkeitä…

 

 

 

IMG_4802.JPG

 

 

…joihin hotellivieras voi laittaa raa´an kananmunan ja…

 

 

 

IMG_4803.JPG

 

 

…sitten härpäke kananmunineen vaan kuumavesikattilaan ja odottamaan!

 

 

 

IMG_4799.JPG

 

 

Käyhän se kananmunien keittäminen omatoimisestikin, mutta ainakaan minulla ei riittänyt viikon aikana aikaa puuhastella kananmunien keittämisessä kuin näytösluonteisesti yhtenä aamuna!

Lohdutukseksi se, että italialaiseen tapaan hotellivieraat saavat olla omatoimisia keitetyn kananmunan saamiseksi myös monissa muissa maissa!

 

 

 

No, säästyypähän hotellinpitäjiltä kananmunien hankkiminen!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: keitetty kananmuna, kananmuna hotelliaamiaisella, omatoimisuus kananmunan keittämisessä, Italia2018,