Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

"Valepukki Alatalo jatkaa Aamulehden toimittajien ja äänestäjien kusetusta!"

Perjantai 10.12.2010 - -Esko Erkkilä-


Yllä on suora otsikkolainaus tamperelaisen oppositiokansanedustajan ylevästä hengentuotteesta, jonka hän julkaisi Aamulehden blogiosastolla joulukuun 1. päivänä klo 14.30.

 

Kansanedustaja käy kuumana kuin uuninkoukku, kun Mikko Alatalo ja Harri Jaskari onnistuivat saamaan valtiolta lupauksen osallistua Tampere-Pirkkalan lentoaseman kakkosterminaalin rakennuskustannuksiin.

 

Kyseinen kansanedustaja on muutama viikko sitten "kunnostautunut" eduskunnan kyselytunnilla oman pesän likaamiseen Tampereen tunneliasiassa raskaimman jälkeen.

 

On luonnollista jatkumoa hänen linjalleen, että hän käy nyt kuumana, kun samasta vaalipiiristä valitut kansanedustajat ovat aikaansaaneet merkittävää hyvää Tampereelle, Pirkanmaalle ja puolelle koko Suomea.

 

Johdonmukaisuutta siis kyseiseltä kansanedustajalta löytyy eli hän mollaa niitä Pirkanmaalta valittuja kansanedustajia, jotka pitävät Tampereen ja Pirkanmaan puolta ja saavat aikaan konkreettisia päätöksiä, jotka kehittävät Tamperetta, Pirkanmaata ja puolta koko Suomea.

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Mikko Alatalo, Harri Jaskari, Tampere, Pirkanmaa,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini