Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Olemme itse syypäitä tähän surkeuteen!

Perjantai 14.6.2013 - -Esko Erkkilä-


Suomen Pankki totesi, että tänä vuonna kansantuote pienenee 0,8 %.

 

On surullista, että huhtikuussa teollisuuden tuotanto putosi 10 % edellisvuodesta – kuljemme kohti katastrofia!

 

Ehkä kaikki surkeus ei ole Kataisen-Urpilaisen hallituksen aikaansaannosta, mutta hallituksen toiminta ei ole edes luomassa mahdollisuuksia taloutemme kohenemiseksi.

 

Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen (SDP) näkee demaritaustastaan huolimatta, että nyt hallituksen olisi ”otettava lusikka kauniiseen käteen” ja aloitettava neuvottelut opposition ja etujärjestöjen kanssa taloutemme tasapainottamiseksi.

 

Palkkaratkaisuissa olisi otettava huomioon vientimme surkea tilanne ja ryhdyttävä toimenpiteisiin, sillä kotimaan kysynnästä ei tässä tilanteessa ole auttajaksi.

 

Jutta Urpilaisen (SDP) johtaman valtiovarainministeriön suunnitelmat arvonlisäverokantojen yhtenäistämiseksi olisivat lopullinen kuolinisku nyt taloutemme veturina toimivalle elintarviketeollisuudelle.

 

Haluavatko Kokoomus ja SDP todellakin tässä kurjuudessa, että elintarvikkeiden arvonlisäveroa korotetaan yli 57 % ja lääkkeiden arvonlisäveroa peräti 110 %?

 

Valtiovarainministeriö (= Jutta Urpilaisen johtama ministeriö) kun ehdottaa elintarvikkeiden arvonlisäveron korottamista nykyisestä 14 %:sta 22 %:iin eli korotusts olisi peräti 57,1 %.

 

Lääkkeiden arvonlisäveroa Jutta Urpilaisen (SDP) johtama ministeriö ehdottaa korotettavaksi nykyisestä 10 %:sta 22 %:iin eli 110 %!

 

On jäänyt aivan liian pienelle huomiolle, että valtiovarainministeriön esitys arvonlisäverokantojen yhtenäistämiseksi merkitsi huvijahtien ja ranskalaisten hajuvesien arvonlisäveron alenemista 8,3 % eli nykyisestä 24 %:sta 22 prosenttiin!

 

On selvää, että minä ja muut suomalaiset emme voi syyttää tästä tilanteesta muita kuin itseämme – miksi äänestimme viime eduskuntavaaleissa Kokoomuksen, SDP:n, Vihreät, Vasemmistoliiton, RKP:n ja Kristillisdemokraatit valtaan?


Sitä saa, mitä tilaa!


 

-Esko Erkkilä-  

Avainsanat: Suomen Pankki, pääjohtaja Erkki Liikanen, ruuan arvonlisävero, lääkkeiden arvonlisävero, ruuan arvonlisäveron korottaminen, elintarvikkeiden arvonlisäveron korottaminen, lääkkeiden arvonlisäveron korottaminen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini