Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Uskonnosta, politiikasta ja pankkipolitiikasta myyntimies ei puhu!

Torstai 10.12.2015 - -Esko Erkkilä-


Toivon lukijoideni olevan kanssani samaa mieltä, että ainoastaan myyntityö ja sen onnistuminen tuo yhteiskuntaan lisäarvoa.

 

 

On selvää, että terveydenhoito, opetus ja kaikkinainen hallinto ovat menestyvän talouselämän eli myyntityön tuloksille perustuvia.

 

 

Pidemmällä tarkastelulla emme pysty ylläpitämään terveydenhoitoa, opetusta, kansallista turvallisuutta ja emme mitään muutakaan itsestään selvyytenä pitämäämme yhteiskunnan toimintoa, ellei meillä ole näille toiminnoille maksumiestä.

 

 

Laadukkaat tuotteet sekä kilpailukykyiset palvelut ja näiden oikeaan hintaan tapahtunut kaupittelu mahdollistavat meille hyvinvoinnin.

 

 

Tarvitaan siis myyntityötä!

 

 

Työskentelin saman konsernin palveluksessa tasan 40 vuotta. Neljästäkymmenestä vuodesta olin myyntityön etulinjassa 25 vuotta ja viimeiset 15 vuotta vastasin yrityksemme raaka-ainehankinnasta, mutta koin silti koko ajan olevani myyntihommissa.

 

 

Eräs arvostettu esimieheni painotti, että yrityksessä jokainen henkilö on myyntimies.

 

 

Allekirjoitan arvostamani esimieheni toteamuksen, sillä esim. tuotantolinjalla työskentelevä henkilö on keskeisessä roolissa, jotta varsinaisen myyntihenkilön työ onnistuu.  

 

 

Vain myyntihenkilön onnistuminen tuo yritykseen tuloja, joten hänen menestymisensä työssään on yritykselle tärkeää.

******************

 

Palaan tämän juttuni otsikkoon ja totean, että asiakaskontakteissa myyntimiehen kannattaa varoa ottamasta kantaa uskontoon ja politiikkaan, sillä kaikkien asiakkaiden yrityksen tuotteista maksamat eurot ovat tuloa yrityksen kassaan.

 

 

Sain leipäni agribisneksestä ja ainakin 1970- ja 1980-luvuilla pankkipolitiikka oli maatiloilla aihe, jota ei kannattanut kosketella.

 

 

Jos näki tilan piirongin päällä joko osuuspankin tai säästöpankin viirin, niin silloin saattoi turvallisesti ottaa hieman puheeksi myös pankkipolitiikan.

 

 

Pankkipolitiikan merkitys ihmisten elämässä on vähentynyt, mutta viisas myyntimies ei tänäänkään ota tiukkaa kantaa uskontoon eikä politiikkaan!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: uskonto, politiikka, pankkipolitiikka, onnistunut myyntityö, myyntityö, myyntimies,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini