Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Viljakkalalainen sahti kellisti absolutistin

Keskiviikko 22.4.2020 - -Esko Erkkilä-


Jatkan tänään muisteluksia Ikaalisten Kylpylästä ja kerron, kun Viljakkalasta hankittu sahti kellisti täydellisen absolutistin:

 

Ikaalisten Kylpylän toiminta on vaakalaudalla, sillä sitä nykyisin hallinnoiva Scandic on ilmoittanut, että se luopuu Ikaalisten Kylpylän vetämisestä jo muutaman kuukauden kuluttua.

 

Tänään kerron parikin mukavaa henkilökohtaista muistoa Ikaalisten Kylpylästä:

 

 

  • jälleenmyyjille suunnatut pienet ”korruptiovälineet” tulivat agribisneksessä muotiin joskus 1970-luvulla ja ensimmäinen kokemukseni niistä oli, kun jaoimme parhaille jälleenmyyjillemme hihoistaan täyspitkiä korkealuokkaisia gollege-paitoja. Tuon paidan mallikappaleen saimme Ikaalisten Kylpylässä järjestetyssä myyntikokouksessa ja se tuntui jotenkin hienolta! Vuosien saatossa korruptiovälineiden jakaminen meni suorastaan älyttömyyksiin ja lopulta ne piti ilmoittaa jopa verottajalle!

 

  • myyntikokoustemme ohjelmaan kuului 1970-luvulla aina hikinen kuntoiluohjelma ja niin taas kerran myös Ikaalisten Kylpylässä. Myyntimieskaverini Olavi Hakala oli hankkinut riittävän määrän oikein kunnollista viljakkalalaista sahtia janojuomaksemme kuntoliikunnan jälkeen nautittavaksi.

 

Kunnollinen viljakkalalainen sahti on salakavalaa ja sen sai kokea eräs apulaismyyntipäällikkömme, joka oli täydellinen absolutisti alkoholijuomien suhteen. Niin vaan kävi, että apulaismyyntipäällikkömme hairahtui nauttimaan kuntolenkin jälkeen viljakkalalaista sahtia saunatiloissa janojuomakseen ja siitä seurasi, että eipä miehestä ollut osanottajaksi iltatilaisuuteemme!

On se salakavalaa ja hyvää tuo viljakkalalainen sahti!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Viljakkalalainen sahti kellisti absolutistin, sahti, viljakkalalainen sahti, viljakkalan sahti, Ikaalisten Kylpylä,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini