Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Maantie 2773:n parantaminen nostaa Viljakkalan asemaa asuinpaikkakuntana

Keskiviikko 30.9.2020 - -Esko Erkkilä-


Tampereen Palokalliolla sijaitsevan omakotitalon omistajana, Maatalousyhtymä Erkkilän osakkaana, Viljakkalan Majajärvellä sijaitsevan vapaa-ajanasunnon omistajana sekä Viljakkala-neuvoston puheenjohtajana olen erittäin tyytyväinen, että maantie 2773:n…

 

 

IMG_0454.JPG

 

…rakenteen parantaminen sekä päällystystyö on saatu valmiiksi Viljakkalan kirkonkylän ja Kyrönlahdentien välisellä tiepätkällä ja sen lisäksi…

 

 

IMG_0455.JPG

 

…sama homma on saatu päätökseen Hämeenkyrön Komissa sijaitsevan seurantalo Päivölän ja Ylöjärven Takamaan välillä!

 

 

Kesän alkupuolella maantien rakenteen parantaminen ja päällystystyö saatiin valmiiksi Ylöjärven keskustan ja Takamaan välillä!

 

Maantie 2773:n rakenteen parantaminen ja päällystystyö merkitsevät, että Viljakkalan asema Tampereen kaupunkiseudun merkittävänä keskuksena vahvistuu.

 

Esitykseni Viljakkala-neuvoston puheenjohtajana 6.10.2020 pidettävässä kokouksessa on se, että annamme kiitokset nyt suoritetuilla toimenpiteille, mutta toivomme, että myös Kyrönlahdentienhaaran ja Päivölän välisen osuuden rakenteen parantaminen ja päällystystyö saadaan tehdyksi vuonna 2021.

 

Maantie 2773:n rakenteen perusparannustyöt ja päällystäminen maksavat suunnitelman mukaan 2,35 milj. euroa ja töiden vaikutukset parantavat tieosuuden  merkitystä metsäteollisuuden kuljetuksina sekä työmatkaliikenteen parantamisena.

 

 

Koronakriisi merkitsee, että nyt toteutetut toimenpiteet ovat osuneet oikeaan!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Viljakkala, maantie 2773, Viljakkala-neuvosto,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini