Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

On hyvä, että on päänavaajia!

Lauantai 3.10.2020 - -Esko Erkkilä-


Metsäteollisuus ry:n ratkaisu työehtosopimusten ulkopuolella jäämisestä on tervetullut tuulahdus pääsemisestä pois ummehtuneesta ilmapiiristä työehtosopimusneuvotteluista.

 

Päänavaamista asiasta on odotettu ja kiitokset Metsäteollisuus ry:lle siitä, että päänavaus on nyt tehty.

 

On selvää, että ammattiyhdistysliike pyrkii kaikin tavoin vastustamaan nyt tehtyä pääavaamista, mutta se ei kuitenkaan pysty toimimaan valtavirtaa vastaan.

 

***************

 

Työelämän aikana jouduin seuraamaan elintarvikealan taistelua vasemmistoliittolaista Suomen Elintarviketyöläisten Liitto ry:tä vastaan ja vastuuhenkilönä olin etulinjassa, kun toimitusjohtamani yritys joutui hakaukseen AKT:n kanssa.

 

AKT:n kanssa pääsimme sopimukseen, kun maksoimme lähes kymmenelle autokuljettajalla kuuden kuukauden ylimääräisen palkan, mutta elintarvikealalla toimiessani edes extra-palkat eivät toimineet!

 

En varmasti ole ainoa, joka kannustaa myös metsäteollisuuden ulkopuolisia toimialoja seuraamaan Metsäteollisuus ry:n esimerkkiä ja jäämään ulkopuolelle keskitetyistä työmarkkinaratkaisuista!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: On hyvä että on päänavaajia!, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto ry, Vasemmistoliitto, AKT, Metsäteollisuus ry,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini