Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Metsäteollisuus ry:n metsäjohtaja Karoliina Niemi: "Tulevaisuuden näkymät ovat sumeat!"

Keskiviikko 22.3.2023 - -Esko Erkkilä-

Metsäasiat eivät olleet minulle työelämäni aikana keskiössä ja sen vuoksi olenkin hyvin kiinnostunut metsäasioihin keskittyvistä esityksistä.

 

Petra Schultze Steinen järjestämässä ajankohtaisseminaarissa 17.03.2023 Metsäteollisuus ry:n metsäjohtaja…

 

 

IMG_7436.JPG

 

…Karoliina Niemi totesi kattoteemanaan, että puupohjainen biotalous syrjäyttää fossiilitaloutta ja pitää Suomen pyörät pyörimässä.

 

IMG_7439.JPG

 

Metsäjohtaja Karoliina Niemi muistutti, että suomalaisten hyvinvointi ja julkisen talouden pohja on tehty puusta.

 

Niemi muistutti myös siitä, että Suomen talousmetsistä on vapaaehtoisesti sertifiointi 93 % ja mustikka- sekä puolukkapeitteiset metsät ovat viime vuosina kasvaneet.

 

Huolena metsäjohtaja Karoliina Niemi totesi perikuntien ja kuolinpesien osuuden metsäpinta-alasta.

 

Vielä totean sen, että Paula Lehtomäki on Metsäteollisuus ry:n toimitusjohtaja ja minulla oli taannoin kunnia kuljettaa häntä erään tilaisuuden jälkeen Ylöjärveltä Tampereen rautatieasemalle!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Metsäteollisuus ry:n metsäjohtaja Karoliina Niemi: "Tulevaisuuden näkymät ovat sumeat!", Metsäteollisuus ry, Metsäjohtaja Karoliina Niemi, Toimitusjohtaja Paula Lehtomäki, Petra Schulze Steinen,

On hyvä, että on päänavaajia!

Lauantai 3.10.2020 - -Esko Erkkilä-

Metsäteollisuus ry:n ratkaisu työehtosopimusten ulkopuolella jäämisestä on tervetullut tuulahdus pääsemisestä pois ummehtuneesta ilmapiiristä työehtosopimusneuvotteluista.

 

Päänavaamista asiasta on odotettu ja kiitokset Metsäteollisuus ry:lle siitä, että päänavaus on nyt tehty.

 

On selvää, että ammattiyhdistysliike pyrkii kaikin tavoin vastustamaan nyt tehtyä pääavaamista, mutta se ei kuitenkaan pysty toimimaan valtavirtaa vastaan.

 

***************

 

Työelämän aikana jouduin seuraamaan elintarvikealan taistelua vasemmistoliittolaista Suomen Elintarviketyöläisten Liitto ry:tä vastaan ja vastuuhenkilönä olin etulinjassa, kun toimitusjohtamani yritys joutui hakaukseen AKT:n kanssa.

 

AKT:n kanssa pääsimme sopimukseen, kun maksoimme lähes kymmenelle autokuljettajalla kuuden kuukauden ylimääräisen palkan, mutta elintarvikealalla toimiessani edes extra-palkat eivät toimineet!

 

En varmasti ole ainoa, joka kannustaa myös metsäteollisuuden ulkopuolisia toimialoja seuraamaan Metsäteollisuus ry:n esimerkkiä ja jäämään ulkopuolelle keskitetyistä työmarkkinaratkaisuista!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: On hyvä että on päänavaajia!, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto ry, Vasemmistoliitto, AKT, Metsäteollisuus ry,