Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Elovena ja Sunnuntai ovat nyky-Raision johtavat tuotemerkit

Maanantai 16.10.2023 - -Esko Erkkilä-


Olin työelämässä hieman yli 40 vuotta ja siitä viimeiset tasan 40 vuotta Raisio oli leipäpuunani.

 

Raisio-ajastani olin rehuteollisuuden eli Rehuraision palveluksessa 38 vuotta ja pari vuotta sain olla Yhtymän Maatalousryhmässä, jossa vastuualueenani oli rehuviljojen hankinta.

 

************

 

IMG_8805.JPG

 

Poikkesin viime lauantaina Raision osastolla KoneAgria-tapahtumassa ja totesin tuntemani tosiasian eli sen, että Raision kuluttajamarkkinoinnissa keskeiset tuotemerkit ovat Elovena ja Sunnuntai.

 

**********

 

Vehnäjauhomarkkinoilla Raision Sunnuntai ja Vaasan Höyrymyllyn Anni Helena kävivät aikoinaan kovan keskinäisen kilpailun ja yritysjärjestelyjen myötä Sunnuntai pääsi niskan päälle.

 

Raisio ei ole kuitenkaan täysin hyljännyt Anni Helena-tuotemerkkiä, sillä se on Sunnuntai-jauhon alamerkkinä ”Sunnuntai Anni Helena kakkuvehnäjauho”.

 

 

IMG_8803.JPG

 

Elovena tuli yrityskauppojen tuloksena Raisiolle ja ”hyvään kotiin” pääsikin.

 

*******************

Elovenan juuret perustuvat Viipuriin ja siellä vuoteen 1925 eli runsaan vuoden kuluttua saamme viettää Elovenan 100-vuotisjuhlia.

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Elovena ja Sunnuntai ovat nyky-Raision johtavat tuotemerkit, Sunnuntai ja Elovena, Elovena, Raisio, Raisio Yhtymä, Rehuraisio, Raision Maatalousryhmä, Viipuri,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini