Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Mikko Alatalon ja Oiva Kaltiokummun ajankohtainen katuturvallisuusseminaari Kauppahallissa

Perjantai 15.4.2011 - -Esko Erkkilä-

pict1107.jpg

 

Kansanedustaja Mikko Alatalo oli kutsunut…

 

pict1112.jpg

 

...kansanedustaja, rikoskomisario Oiva Kaltiokummun Porista…

 

...vieraakseen vaalitilaisuuteensa Tampereen Kauppahalliin torstaina 14.4.2011.

 

Vaalitilaísuuden aiheina olivat päivänpolttavat kysymykset, kuten ikäihmisten katuturvallisuus, uhrin asema, muuntorangaistus ja taparikollisten pääsilittely sekä se, että paljonko yhteiskunta häviää harmaalle taloudelle?

Tilaisuus oli painoarvoltaan suuri ja sen vuoksi toteankin otsikossa, että se oli seminaari-tasoinen.

Seuraavassa on koottuna ”seminaarin” eräitä loppupäätelmiä:

Molemmat kansanedustajat olivat yksimielisiä siitä, että nykyinen muuntorangaistussysteemi ei vastaa kansalaisten oikeustajua.

 

Väkivaltarikoksia Suomessa tehdään paljon, mutta rangaistukset niistä ovat EU-alueen lievimmät.

Esimerkkinä Suomen lepsusta rangaistuskäytännöstä Kaltiokumpu kertoi, että kolminkertainen murhamies siirrettiin 7 vuotta elinkautistuomiotaan kärsittyään avovankilaan, josta tämä välittömästi karkasi. Tämä on mahdollista ainoastaan Suomessa, tiivisti rikoskomisario ja kansanedustaja Oiva Kaltiokumpu Porista.

 

Oikeusministeri Tuija Brax sai rikollisia ”ymmärtävänä” ministerinä tiukkaa kritiikkiä Kaltiokummulta. Näin murennetaan hyvinvointivaltiota, jyrisi kansanedustaja Oiva Kaltiokumpu.

 

Vankila ei ihmistä paranne, mutta ei sitä tee katukaan!

 

Julkinen uhkailu ja vihanpito ovat lisääntyneet mm. kauppaliikkeissä, sairaaloissa ja virastoissa

 

Harmaa talous on yleensä osa kansainvälistä rikollisuutta. Sitä esiintyy eniten rakennus- ja ravitsemusalalla. Suomen itäraja on jokseenkin ylitsepääsemätön viranomaistutkinnalle.

 

pict1114.jpg

 

Kansanedustajat Alatalo ja Kaltiokumpu totesivat, että he olivat päättymässä olevalla vaalikaudella ainoat kansanedustajat, jotka pystyivät muuttamaan yksityistien valtiontieksi.

Alatalo sai Sappeenvuorentien valtiontieksi ja Kaltiokumpu puolestaan Jämi-Jylli –tien. Molemmat tiet ovat olleet jo kauan vilkkaassa yleisessä käytössä ja ne ovat maakunnallisesti sekä jopa valtakunnallisesti tärkeitä. Kansanedustajat totesivat, että jos heitä syytetään ns. siltarumpupolitiikasta, he ovat nimityksestä pelkästään ylpeitä!

 

pict1125.jpg

 

Oiva Kaltiokumpu on Mikko Alatalon ohella tiedetty hyväksi musiikkimieheksi ja ”seminaariyleisö” sai siitä vakuuttavan sekä miellyttävän todisteen, kun kansanedustajakaksikko tilaisuuden lopuksi esitti duettona ”Rakastan elämää”.

 

Kiitän ”seminaariyleisön” puolesta kansanedustaja Oiva Kaltiokumpua, kun hän saapui Mikko Alatalon vieraaksi Tampereelle. Saimme nähdä kaksi oman maakuntansa puolesta paljon hyvää tehnyttä kansanedustajaa, joille on helppo toivotella jatkokautta Arkadianmäellä.

-Esko Erkkilä-

 

PS. ”Seminaarissa” poikkesi esittäytymässä myös Timo Taivalsalmi.

 

pict1129.jpg

 

Tässä ovat Keskustan Pirkanmaan eduskuntavaaliehdokas, yleislääketieteen erikoislääkäri Timo Taivalsalmi vasemmalla, oikealla hänen kampanjapäällikkönsä Atte Nikkanen ja keskellä Timon vaalitiimin jäsen, lääkäri Milla Juhantalo-Takala. Ja kaikilla on päässään Timo Taivalsalmen teemapipo Hyvä Arki!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Mikko Alatalo, Oiva Kaltiokumpu, katuturvallisuus, Alatalo2011, Tuija Brax, Timo Taivalsalmi, määrätään lääkäri eduskuntaan, Milla Juhantalo-Takala, Atte Nikkanen, Hyvä Arki,

Pirkanmaan Keskusta esittää kansanedustaja Mikko Alataloa ministeriksi

Maanantai 4.4.2011 - -Esko Erkkilä-

Pirkanmaan Keskustan piirikokous kokoontui vuosikokoukseensa Tampereen Ammattiopistolle lauantaina 2.4.2011.

Kokouksen tärkein päätös oli, kun päätimme esittää kansanedustaja Mikko Alataloa ministeriksi.

Hyväksytty julkilausuma kuuluu näin:

Vaalien jälkeen muodostettava hallitus on kovan urakan edessä. Monet sekä kotimaiset että kansainväliset asiat odottavat ratkaisujaan. Vieläpä niin, että kyseessä on pidemmän aikaväli – ainakin kahden vaalikauden – linjaukset. Ennen muuta valtion taloutta linjataan nyt uudelleen. Hallitukseen pitää nyt siis valita oikeita ja asiansa osaavia henkilöitä.

Pirkanmaalla on jo asemansakin puolesta syytä valmistautua siihen, että voimme saada oman ministerin. Vaalit pidetään ensin, mutta sen jälkeen alkaa heti hallitusohjelman rakentaminen ja myös ministerien etsintä.

Pirkanmaan Keskusta haluaa esittää oman ministeriehdokkaansa jo nyt ennen vaaleja. Toimimme avoimin mielin, ilmaisten samalla selkeästi halumme osallistua myös seuraavaan hallitukseen. Vaalitulos ja sieltä saatava kansalaisten luottamus on tietysti ratkaisevaa kuten demokratian pelisäännöt edellyttävät.

Pirkanmaan Keskusta esittää kansanedustaja Mikko Alataloa pirkanmaalaiseksi ministeriksi seuraavaan hallitukseen. Kansanedustaja Alatalolla on kokemusta ja osaamista erityisesti viestinnän ja kulttuurin sektorilla. Alatalo on osoittanut eduskuntatyöskentelynsä kautta kykyä laajaan yhteistyöhön ja avoimeen vuorovaikutukseen.

 

pict0754.jpg

 

Kansanedustaja Mikko Alatalo kiittää piirikokousyleisöä saamastaan luottamuksesta. Alatalon vierellä Keskustan Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Markku Vuorensola (oikealla).

Valokuvaajalla on käynyt ajoituksen osalta hyvä tuuri, sillä taustalla pyörinyt ehdokasesittelyn diasarja on osunut kuvanottohetkellä juuri Mikko Alatalon kohdalle eli kuvassa on tuplasti Mikko Alataloja!

 

Olen tyytyväinen, että kansanedustaja Mikko Alatalon tukeminen ministeriksi sai raikuvat suosionosoitukset piirikokousväeltä.

 

-Esko Erkkilä-

3 kommenttia . Avainsanat: Mikko Alatalo2011, Mikko Alatalo, Mikko Alatalo ministeriksi, Keskusta, Pirkanmaan Keskusta,