Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Sain takautuvasti tunnustusta työstäni!

Perjantai 22.8.2014 - -Esko Erkkilä-

Olin eilen muiden Eläkeliiton Tampereen yhdistyksen vastuuhenkilöiden kanssa esittelemässä yhdistyksemme toimintaa Tampereella Laikun lavalla järjestetyssä ”Kotitori” –tapahtumassa.

 

 

 

 

tpaita

 

Harkitsin aamulla, että miten pukeutuisin ja päädyin, että otan T-paidan, jossa kerrotaan hyvän maidon tulevan läheltä.

 

Päätökseni oli ilmiselvästi oikea, sillä en ole milloinkaan saanut niin paljon kannustusta ja kiitoksia pukeutumisestani kuin sain eilen.

 

***********

Olen 40 ja puoli vuotta kestäneen työurani aikana saanut tehdä työtä suomalaisen maatalouden, viljanviljelyn ja erityisesti kotieläintalouden sekä ruokaturvallisuuden hyväksi ja koen, että eiliset kannustukset sekä kiitokset olivat tietynlaista palkanlisää siitä työstä, jota sain tehdä yli 40 vuotta!

 

Yhä edelleen on kuitenkin olemassa ”elinalepomäkiä” – Jyrki Kataisen jälkeen kansanedustajaksi noussut kokoomuslainen – jotka haluavat sotkea suomalaisen viljelijän ja kotieläintuottajan suohon, mutta eilen saamani palaute T-paitani tekstistä osoittaa, että Elina Lepomäki ja muut hänen kokoomuslaiset hengenheimolaisensa potkivat kansalaisten mielipidettä vastaan.

 

Suomalaiset haluavat perustaa ruokansa kotimaisuuteen vaikka Elina Lepomäki ja kumppaninsa kuinka mesoavatkin globaalin maailmantalouden puolesta.

 

Kotimaisen alkutuotannon ja kotimaisen elintarviketuotannon puolestapuhujina toimivat Keskustan ohella SDP sekä Vasemmistoliitto, koska merkittävä osa vasemmistopuolueiden kannattajista saa leipänsä suomalaisen elintarviketeollisuuden toiminnasta.

 

Toki on olemassa myös kokoomuslaisia maataloudesta leipänsä saavia kansalaisia, mutta päälinjana Kokoomuksella on maatalouden merkityksen vähättely.

 

Se on myönnettävä, että poliittisten irtopisteiden keruuseen maatalous ja kotimainen alkutuotanto kelpaavat Kokoomuksellekin.

 

Kiitokset kaikille Teille, jotka eilen Laikun lavan tietämillä kommentoitte myönteisesti pukeutumistani!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hyvä maito tulee läheltä, Elina Lepomäki, SEL, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto, Suomen Elintarviketyöläisten liitto SEL ry, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL,