Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Olen vahvasti samaa mieltä Elina Lepomäen ja Erkki Tuomiojan kanssa!

Sunnuntai 12.7.2020 - -Esko Erkkilä-

Suomalaisessa yhteiskunnassa on se kummallisuus, että työttömyyden kohdatessa kunnollinen työttömyysturva on ainoastaan niille, jotka ovat työttömyyskassojen jäseniä – näin siitä huolimatta, että työttömyyskassat vastaavat vain n. viiden (5) prosentin osuudella työttömäksi jääneiden jäsentensä työttömyyskorvauksesta.

 

Lähes 95 % työttömäksi jääneiden työttömyyskorvauksista rahoitetaan verovaroistamme, mutta siis vain niille, jotka ovat työttömyyskassojen jäseniä.

 

*************************

Työttömyyskassat ovat teoriassa itsenäisiä, mutta niin on todellisuudessa ainoastaan ”Yleinen työttömyyskassa YTK” eli ns. Loimaan kassa, sillä kaikki muut työttömyyskassat ovat enemmän tai vähemmän vasemmistoliikkeen ikeen alla toimivia.

 

***********************

 

Kokoomuksen Elina Lepomäki osui poliittisesti megasuoneen, kun hän vaati, että kaikkien työttömäksi joutuneiden pitää saada samanvertainen korvaus työttömäksi jouduttuaan riippumatta siitä, että kuuluuko hän työttömyyskassaan vaiko ei.

 

*********************

 

Olen erityisen tyytyväinen siitä, että SDP:n Erkki Tuomioja on ottanut Elina Lepomäen esitykseen myönteisen kannan, kun hän toteaa näin:

 

”Vaikka suhtaudun lähtökohtaisen epäluuloisesti kokoomuksen ja erityisesti Elina Lepomäen esityksiin, joudun silti miettimään, onko kestäviä perusteita vastustaa heidän esitystään ansiosidonnaisen työttömyysturvan ulottamisesta kaikille eli myös työttömyyskassoihin kuulumattomille, kun kassat ovat etuuden maksajia vain reilulla viidellä prosentilla”.

 

Toivon, että Elina Lepomäen esittämä ja Erkki Tuomiojan kannattama menettely toteutetaan mahdollisimman pian, sillä en halua olla rahoittamassa vain niiden henkilöiden työttömyysturvaa, jota ovat jäseninä työttömyyskassoissa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Elina Lepomäki, Erkki Tuomioja, työttömyyskassat, vain Loimaan kassa on poikkeus,

Omapahan on asiansa, mutta ihmettelen!

Tiistai 7.6.2016 - -Esko Erkkilä-

Naapuripuolueen edustajana on vaikeaa ja tahditontakin kommentoida Kokoomuksen puheenjohtajapeliä, mutta kun se ryntäsi aivan ”iholle” Tampereen torikauppiasyhdistyksen 6.6.2016 järjestämillä kesäkuun Maanantaimarkkinoilla, niin tohdin siihen ottaa ainakin lievästi kantaa.

 

 

Kokoomuksen telttakatos on perinteisesti Keskustan telttakatoksen vierellä Maanantaimarkkinoilla ja meillä oli oiva tilaisuus seurata, kun Kokoomuksen puheenjohtajaehdokkaat Alexander Stubb, Petteri Orpo ja Elina Lepomäki olivat naapuriosastolla yleisön tavoitettavissa.

 

 

En ota tämän otsikon lisäksi enempää kantaa Kokoomuksen puheenjohtajapeliin, kun julkaisen pienen kuvakimaran Keskustan telttakatoksen vierellä sijainneen Kokoomuksen osastolta maanantaina 6.6.2016 klo 16.30 – 17.00!

 

 

 

stubb1.jpg

 

 

 

stubb2.jpg

 

 

 

stubb3.jpg

 

 

 

stubb4.jpg

 

 

 

stubb5.jpg

Keskustan Pirkanmaan piirin toiminnanjohtaja Jaana Viilo karvaturrinsa kanssa, apulaispormestari Leena Kostiainen ja valtiovarainministeri Alexander Stubb.

 

 

 

stubb6.jpg

Ministeri Petteri Orpo ja Keskustan Pirkanmaan piirin toiminnanjohtaja Jaana Viilo.

 

 

 

stubb7.jpg

 

 

 

stubb8.jpg

 

 

 

stubb9.jpg

Kansanedustaja Harri Jaskari kuuluu Elina Lepomäen tukijoukkoihin.

 

 

 

stubb10.jpg

Apulaispormestari Leena Kostiainen tukee Alexander Stubb´a.

 

 

 

stubb11.jpg

Kansanedustaja Hjallis Harkimo kuuluu Petteri Orpon tukijoukkoihin.

 

 

 

stubb12.jpg

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Arto Satonen on vaiti, että ketä ehdokkaista hän tukee!

 

 

 

 

On mielenkiintoista nähdä, että miten Kokoomuksen puoluekokouksen puheenjohtajaäänestyksessä Lappeenrannassa ensi viikonvaihteessa käy!

Toivon, että kokoomuslaiset jaksavat nähdä Suomen edun ja eivät sorru liialliseen Suomen kolmanneksi suurimman puolueen yhtenäisyyttä repivään peliin.

 

-Esko Erkkilä-

                

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kokoomuksen puheenjohtajakilpa, Alexander Stubb, Petteri Orpo, Elina Lepomäki,

Sain takautuvasti tunnustusta työstäni!

Perjantai 22.8.2014 - -Esko Erkkilä-

Olin eilen muiden Eläkeliiton Tampereen yhdistyksen vastuuhenkilöiden kanssa esittelemässä yhdistyksemme toimintaa Tampereella Laikun lavalla järjestetyssä ”Kotitori” –tapahtumassa.

 

 

 

 

tpaita

 

Harkitsin aamulla, että miten pukeutuisin ja päädyin, että otan T-paidan, jossa kerrotaan hyvän maidon tulevan läheltä.

 

Päätökseni oli ilmiselvästi oikea, sillä en ole milloinkaan saanut niin paljon kannustusta ja kiitoksia pukeutumisestani kuin sain eilen.

 

***********

Olen 40 ja puoli vuotta kestäneen työurani aikana saanut tehdä työtä suomalaisen maatalouden, viljanviljelyn ja erityisesti kotieläintalouden sekä ruokaturvallisuuden hyväksi ja koen, että eiliset kannustukset sekä kiitokset olivat tietynlaista palkanlisää siitä työstä, jota sain tehdä yli 40 vuotta!

 

Yhä edelleen on kuitenkin olemassa ”elinalepomäkiä” – Jyrki Kataisen jälkeen kansanedustajaksi noussut kokoomuslainen – jotka haluavat sotkea suomalaisen viljelijän ja kotieläintuottajan suohon, mutta eilen saamani palaute T-paitani tekstistä osoittaa, että Elina Lepomäki ja muut hänen kokoomuslaiset hengenheimolaisensa potkivat kansalaisten mielipidettä vastaan.

 

Suomalaiset haluavat perustaa ruokansa kotimaisuuteen vaikka Elina Lepomäki ja kumppaninsa kuinka mesoavatkin globaalin maailmantalouden puolesta.

 

Kotimaisen alkutuotannon ja kotimaisen elintarviketuotannon puolestapuhujina toimivat Keskustan ohella SDP sekä Vasemmistoliitto, koska merkittävä osa vasemmistopuolueiden kannattajista saa leipänsä suomalaisen elintarviketeollisuuden toiminnasta.

 

Toki on olemassa myös kokoomuslaisia maataloudesta leipänsä saavia kansalaisia, mutta päälinjana Kokoomuksella on maatalouden merkityksen vähättely.

 

Se on myönnettävä, että poliittisten irtopisteiden keruuseen maatalous ja kotimainen alkutuotanto kelpaavat Kokoomuksellekin.

 

Kiitokset kaikille Teille, jotka eilen Laikun lavan tietämillä kommentoitte myönteisesti pukeutumistani!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hyvä maito tulee läheltä, Elina Lepomäki, SEL, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto, Suomen Elintarviketyöläisten liitto SEL ry, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL,