Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Uskon, että käytännön osaaja voi olla myös hyvä johtaja!

Keskiviikko 23.12.2020 - -Esko Erkkilä-

Rallimaailmaa kohahdutti muutama päivä sitten, kun Toytan pääjohtaja Akio Toyoda ilmoitti, että Jari-Matti Latvala on valittu Toyta-tiimin uudeksi tallipäälliköksi Tommi Mäkisen jälkeen.

 

Julkisuudessa otetaan esille, että Jari-Matti Latvalalla ei ole johtajakokemusta, jota kieltämättä tarvitaan rallimaailman miljoonabisneksessä.

 

Asiassa on toki vinha perä, mutta uskon, että Jari-Matti-Latvalan henkilökohtaiset kokemukset ja hänen luontaiset taipumuksensa takaavat hänen pärjäävän hyvin uudessa tehtävässään.

 

Rallimaailman huippukuljettajan kokemus luo pitävän pohjan myös tallipäällikön tehtäviin ja Jari-Matin eteläpohjalainen tausta ovat siinä hyvä perusta!

 

Toivon, että Sebastien Ogier, Elfyn Evans tai Kalle Rovanperä näyttävät muille mallia ensi vuonna rallin MM-kisassa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Jari-Matti Latvala, Jari-Matti Latvala and Toyta, Jari-Matti Latvala ja Toyta, Jri-Matti Latvala Toytan tallipäälliköksi, Sebastian Ogier, Kalle Rovanperä, Elfyn Evans, Akio Toyda,

Huippu-urheilijat yritysten menekinedistäjinä

Maanantai 3.9.2012 - -Esko Erkkilä-

Raskaskonealan suurkatselmus – FinnMETKO2012 – järjestettiin Jämsässä 30.8 – 1.9.2012.

 

Osallistuin näyttelyyn nyt vasta ensimmäisen kerran, vaikka kyseessä olikin jo 14. METKO-näyttely.

 

Näyttelystä on enemmänkin kerrottavaa ja kommentoitavaa, mutta keskityn tässä jutussani otsikkoaiheeseen eli huippu-urheilijoiden panokseen yritysten menekinedistäjinä.

 

On heti todettava, että arvostan niitä yrityksiä, jotka osaavat tehdä yhteistyötä huippu-urheilijoiden kanssa. Arvostan korkealle myös niitä huippu-urheilijoita, jotka pystyvät yhteistyöhön menestyvien yritysten kanssa!

 

Näin METKO:ssa kaksi hienoa esimerkkiä huippu-urheilijoista Suomessa sijaitsevien yritysten menekinedistäjinä:

 

metko1

 

Lännen –osastolla esiintyivät ralliautoilija Jari-Matti Latvala (vasemmalla) sekä hänen kartanlukijansa Miikka Anttila. Heitä haastatteli vuoden 2010 Fitnessmalli Janni Hussi ja sujuvasti haastattelikin.

 

 

metko2kaisamakarainen

 

John Deere Foresty Oy:n osastolla isoa ajokonetta käytti sekä jakoi nimikirjoituksiaan ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen.

Satuin Deeren osastolle vasta silloin, kun Kaisa Mäkäräinen oli jo saamassa kuormauspuuhansa valmiiksi ja en heti osannut tunteakaan, että kuka tämä sujuvasanainen koneenkäyttäjä on.

Vasta Kaisan nimikirjoitusvaiheessa tunsin, että kyseessähän on Kaisa Mäkäräinen!

 

 

metko3jarimattilatvala

 

Jari-Matti Latvala vahvisti Janni Hussin haastattelussa pienen uutisenkin eli sen, että hän ja hänen managerinsa Timo Jouhki käyvät vakavia neuvotteluja Volkswagenin kanssa Jari-Matin siirtymisestä Volkswagen Motorsportin –tehdastalliin jo ensi vuonna.

Latvala tosin painotti, että hänen yhteistyönsä Fordin kanssa on sujunut hyvin ja olisi vaikeaa lopettaa yhteistyö nykyisen työnantajan kanssa.

 

 

metko4

 

Jari-Matti Latvalan kartanlukija Miikka Anttila kertoi, että rallin MM-sarjan ajaminen merkitsee pitkiä poissaoloja kotoa.

 

Johtuu varmaan osittain työhistoriastani, mutta arvostan Kaisa Mäkäräistä, Jari-Matti Latvalaa ja Miikka Anttilaa siitä, että he pystyvät tuomaan lisäarvoa yhteistyökumppaneilleen.

 

Olen varma, että nämä kolme sujuvasanaista huippu-urheilijaa pystyvät tulevaisuudessa toimimaan yrityselämän palveluksessa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: FinnMETKO2012, Metko2012, Jari-Matti Latvala, Miikka Anttila, Janni Hussi, Fittness-malli Janni Hussi, Kaisa Mäkäräinen, Lännen, John Deere, John Deere Foresty, John Deere Foresty Oy,