Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Joskus sentään järkikin joukossa tiivistyy!

Perjantai 21.4.2023 - -Esko Erkkilä-

Vanha ja koeteltu totuus on, että joukossa tyhmyys tiivistyy.

 

Nyt suomalaisessa elämänmenossa on viime aikoina koettu tuon sanonnan vastakohtakin eli ”joukossa järkikin tiivistyy”!

 

************

 

Tarkoitan kahta asiaa eli Naton suosion kasvamista suorastaan kansanliikkeeksi ja sitä, että ydinvoiman kannatus on noussut valtamielipiteeksi.

 

Toivottelen kaikki siihen Naton kannattajien porukkaan, jossa minä olen ollut koko aikuisikäni ja samoin olen iloinen, että ydinvoiman kannatus on Suomessa kohonnut valtamielipiteeksi!

 

Joukossa järkikin tiivistyy!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Joskus sentään järkikin joukossa tiivistyy!, Joukossa tyhmyys tiivistyy, Nato, Nato-kannatus, Ydinvoima, Ydinvoiman suosio kasvanut, Joukossa järkikin tiivistyy,

Hallituspuolueet tulevat tänään viemään Eduskuntaa kuin ennen vietiin sammakkoa äkeen alla

Perjantai 20.7.2012 - -Esko Erkkilä-

Oli eilen surullista seurata, kun pääministeri Jyrki Katainen ja valtiovarainministeri Jutta Urpilainen perustelivat Suomen suorittamaa rahan lapioimista Espanjan pankeille.

 

Eduskunnan keskustelua netistä seuratessa oli masentavaa nähdä, kun hallituspuolueiden kansanedustajat puolustelivat Kataisen ja Urpilaisen toimia.

 

Suomalainen sananlasku…

 

”Joukossa tyhmyys tiivistyy”

 

…tuli eduskuntakeskustelua seuratessa elävästi mieleen.

 

Ovatko hallituspuolueiden kansanedustajat todella niin vailla omaa tahtoa, kuin keskustelua seuratessa näytti?


Hieman ennen puoltayötä puhujalistalla oli pituutta n. viisitoista kansanedustajaa eli puhetta varmaan riitti myös tälle vuorokaudelle.


Klo 23.40 Keskustan Mauri Pekkarinen ojensi Vasemmistoliiton Kari Uotilaa, kun tämä ihannoi Kokoomuksen Jyrki Kataisen Espanjan pankkeja tukevaa toimintapolitiikkaa. Jo on aikoihin eletty, kun äärivasemmisto ajaa äärioikeistolaista politiikkaa - sitä se vallanhimo teettää!  

 

On mielenkiintoista nähdä, että löytyykö hallituspuolueista yhtäkään rahanjakoa vastustavaa kansanedustajaa. Oli mukava kuulla, että Saksan liittopäivillä löytyi hallituspuolueista muutama liittopäiväedustaja, jotka uskalsivat äänestää hallitusrintamaa vastaan.

 

Ennakoin Tampereen asuntomessuja käsitelleessä jutussani tällä saitilla 17.7.2012, että tänään suoritettavassa äänestyksessä

 

...kokoomus, SDP, vihreät, vasemmistoliitto, RKP ja kristillisdemokraatit päättävät

 

”hallitusohjelman mukaisesti”

 

lapioida suomalaisten rahoja Espanjan pankkien tukemiseen.

 

 

Uskon, että ennustukseni toteutuu tänään.

 

 

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä tulee esiintymään tänään, huomenna ja ylihuomenna useassa eri tilaisuudessa Pirkanmaalla.

 

On mielenkiintoista kuulla suoraan Sipilältä, että mitä mieltä hän on hallituksen vastuuttomasta politiikasta.

 

 

-Esko Erkkilä-

3 kommenttia . Avainsanat: Espanjan pankkituki, täysistunto Espanjan pankkituesta, Joukossa tyhmyys tiivistyy, hallitusohjelman mukaisesti,