Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Nyt on patoutunutta tarvetta tavata ihmisiä!

Sunnuntai 21.11.2021 - -Esko Erkkilä-

Meneillään oleva ja ilmeisesti yhä paheneva koronatilanne on luonut ihmismieliin patoutunutta tarvetta kohdata muita ihmisiä.

 

Sain tästä tilanteesta henkilökohtaista kokemusta eilen, kun osallistuin apupoikana Hämeenkyrössä Lavajärven Päivölässä järjestettyihin Joulumyyjäisiin.

 

Myyjäisistä kerrottiin vaatimattomalla ilmoituksella paikallislehdessä, mutta minäkin tehostin mainostamista omilla netti- sekä fb-sivuillani.

 

Olin liikenteessä varhain ja pääsin kiinnittämään…

 

 

IMG_3765.JPG

 

…tienvarsijulisteet maantie 2773:n varteen Päivölän kohdalle.

 

****************

 

Minulla, Rouvalla ja myös muilla myyjillä oli suuri epävarmuus, että uskaltavatko kansalaiset tulla myyjäisiin, mutta pelkomme oli aiheeton, sillä Päivölän juhlasali täyttyi ostavasta yleisöstä ääriään myöten heti aamukymmeneltä!

 

*************

 

IMG_3756.JPG

 

Kauppa kävi hyvin ja esimerkiksi Rouvan myyntipöydältä jäi myymättä ainoastaan punajuuria!

 

 

Toivottavasti suosittujen yleisötilaisuuksien varjopuolena eivät ole runsastuvat koronatartunnat!

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Nyt on patoutunutta tarvetta tavata ihmisiä!, Joulumyyjäiset, Hämeenkyrö, Lavajärvi, Päivölä, Lavajärven Päivölä, Korona, yleisötilaisuudet,

Markkinat määrittelevät tuotteiden menekin myös joulumyyjäisissä!

Sunnuntai 27.11.2016 - -Esko Erkkilä-

Kulumassa oleva viikonvaihde taitaa olla vilkkain viikonvaihde joulumyyjäisten vinkkelistä.

 

 

Piipahdin eilen kolmissa joulumyyjäisissä ja saan seurata joulumyyjäistilannetta muutenkin tarkasti lähietäisyydeltä, sillä Rouva on innokas myyjä lähiseudun joulumyyjäisissä.  Myös tuttavapiiristäni kuulemani havainnot vahvistavat tuntumaani joulumyyjäistilanteeseen.

 

 

Joulumyyjäisissä on valtavasti tarjolla hienoja käsitöitä, omatekoisia kauniita koruja ja kaikenlaisia kivoja tavaroita, joita olisi mukava hankkia itselle tai läheisille joululahjoiksi.

 

 

Valitettavasti on todettava, että niillä on perin heikko markkinaimu – ihmiset eivät osta sellaisia tuotteita, joita eivät välttämättä tarvitse jokapäiväisessä elämässään.

 

 

Tilanne on pettymys niille taitajille, jotka osaavat loihtia hienoja koruja ja käsitöitä.

 

 

Markkinaimua puolestaan on juureksilla, laatikkoruuilla ja sellaisilla leipomatuotteilla, jotka soveltuvat osaksi ”jokapäiväistä leipäämme”.  Toki erilaiset pullat, leivokset, kuivat kakut ja muut kahvipöydän herkut tekevät kauppansa, mutta suurinta kiinnostusta on kuitenkin reiluista ruokaleivistä ja vastaavista tuotteista.

 

 

Hinnaltaan edulliset käsityötuotteet tekevät kauppansa, mutta niidenkin hinta pitää jäädä alle kymmenen euron.

 

 

Rouva on muuttanut myyjäistuotteidensa painopisteen juureksiin ja sellaisiin leivontatuotteisiin, joita tarvitaan ruokapöydässä – toki hänellä on myyntivalikoimissaan hienoja lasitöitäkin, mutta useimmiten ne jäävät ostajien suunnalta suuren ihastelun kohteiksi – toki niistäkin näyttää kauppoja syntyvän!

 

 

Tässä muutama kuva Rouvan tiffany- ja sulatuslasitöistä, joita hänellä on seuraavan kerran myynnissä Ylöjärvellä Kauppakeskus Elossa 3.12.2016 – tervetuloa silloin kaupoille!

 

 

 

 

lasi1.jpg

 

 

Rouvan suunnittelemat ja tekemät lasilyhdyt ovat aidosti uniikkeja tuotteita, sillä niitä ei varmasti ole kahta samanlaista.

 

 

 

lasi2.jpg

 

 

Sulatuslasilautaset ja tiffany-tuotteet ovat mainioita lahjoja pukinkonttiin.

 

 

 

lasi3.jpg

 

 

Lapset – erityisesti tytöt – ovat ihastuneita Rouvan tekemistä pikkuenkeleistä.

 

 

Myös minä saan osallistua enkeleiden valmistamiseen lasinleikkaamisen ja hionnan osalta, mutta kolvaamiseen en ole saanut lisenssiä, sillä se on minulle liian vaativaa hommaa!

 

 

 

Tervetuloa Eloon 3.12.2016!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kauppakeskus Elo 3.12.2016, myyjäiset Kauppakeskus Elossa 3.12.2016, Minna Sarvijärven järjestämät myyjäiset, Minna Sarvijärven järjestämät myyjäiset Elossa 3.12.2016, tuffanytyöt, sulatuslasityöt, joulumyyjäiset,