Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Juustoportti - portti herkullisten juustojen maailmaan!

Maanantai 4.3.2019 - -Esko Erkkilä-

Juustoportti on Jalasjärvellä toimiva maidonjalostusyritys, jolla on aistikkaita myymälöitä Jalasjärven lisäksi Mäntsälässä, Kärsämäellä, Kuopiossa ja Ylöjärvellä.

 

 

 

IMG_7621.JPG

 

 

Poikkesin Juustoportin Ylöjärven myymälässä 25.2.2019 ja yllätyin positiivisesti monista seikoista.

 

 

 

IMG_7617.JPG

 

 

Juustopostin Ylöjärven toimipisteen yhteydessä on montaa muutakin toimintaa, mutta kiireisenä ohikulkijana keskityin tutustumaan vain tarjolla olleisiin juustoihin.

 

 

 

IMG_7626.JPG

 

 

Ostin kahta eri juustotyyppiä eli kermajuustoa ja vuohenmaidosta valmistettua valkosipulijuustoa.

 

 

Juustoportti käyttää raaka-aineenaan 40 miljoonaa litraa maitoa ja sen lisäksi kaksi miljoonaa litraa vuohenmaitoa.

 

 

Vuohenmaidosta valmistettu valkosipulijuusto oli kallista eli 25 euroa per kilo, mutta oli se hintansa väärtti. Olen nauttinut sitä hapankorppujen päälle vuoltuina ohuina viipaleina ja kyseessä on todellinen herkku.

****************

 

 

Juustotarjonta Juustoportin Ylöjärven myymälässä on lähes häkellyttävän runsas. 

 

 

Olen suuri juustojen ystävä ja oli hienoa todeta, että eräällä juustotiskillä oli lasikupujen alla yhteensä 21 erilaisen juuston maistiaisia maisteltavana – maistelunäytteiden perusteella minäkin ostin tuon vuohenmaidosta valmistetun valkosipulijuuston!

 

 

********************

 

 

 

 

Juustoportin perusti vuonna 1989 Timo Keski-Kasari ja hän toimii yrityksen toimitusjohtajana.

 

 

Olin työurani alkuvaiheissa Rehuraisio Oy:n myyntimiehenä Etelä-Pohjanmaalla ja silloin tuli tutuksi mm. Martti Keski-Kasari, jolla oli n. neljänkymmenen lypsylehmän maidontuotantotila Jalasjärvellä. Keski-Kasarin lehmät ruokittiin työnantajani Karjan-Herkku 12 –nimisellä lypsykarjanrehulla – Timo Keski-Kasari on Martti Keski-Kasarin poika.

 

 

Keski-Kasarin lehmät tykkäsivät Raision rehuista, sillä asiakassuhteemme jäi voimaan myös silloin, kun siirryin työurallani eteenpäin aluemyyntipäälliköksi.

 

 

 

IMG_7620.JPG

 

 

Suosittelen lämpimästi poikkeamaan Juustoportin eri toimipisteillä ja ostamaan itselle tai tuliaisiksi herkullisia juustoja!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Juustoportti, Juustoportin juustot, Juustoportti ? portti herkullisten juustojen maailmaan!,